2777
2789

فیزیک ۷۰ شیمی ۴۰ تا پنجاه . ریاضی دقیق نمیدونم فکر کنم ۳۰ و خورده ای حدودا بشه کنکور تیر. ( اینا حدس خودمن)

فرق میکنه ترازی که کنکور اردیبهشت میده آیا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بگی هر درس حدودا چند تست زدی؟

درصدای خاصی نیستن کنکور آسون بود نسبتا. والا نمیدونم هیچوقت حساب نکردم. کلا من شش ماه خوب خوندم.

حسابان مثلا خیلی سبز و دوازده و ای کیو یازدهم و نردبام جامع و نشرالگو جانع ( بیشترشو) زدم. ضعفم توی ریاضی بیشتر توی درسای مختص رشته ریاضی بود مثلا امار احتمال رو عید شروع کردم به خوندن. فیزیک هر سه پایه نردبام و ویندوز پایه نسر اگلو 

درصدای خاصی نیستن کنکور آسون بود نسبتا. والا نمیدونم هیچوقت حساب نکردم. کلا من شش ماه خوب خوندم. حسا ...

عالی

ام اس بوک میگن سایت خوبیه

شما هم اینطوری هستید که نمی‌دونید از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ چه اتفاقاتی افتاده و چطور به این آدم تبدیل شدید؟
فاتحه معدلمو خوندم ۱۹

چرا خودتو دست کم میگیری ، معدلتم خوبه

فکر کنم درصدات تراز ۹۰۰۰ به بالا بده ، معدلتم همینطور

در کل اگه منطقه ۱ هم باشی به نظرم احتمال سه رقمی شدنت هست

آفرین واقعااا✨️✨️

مدرسه هم میرفتی یا تو خونه میخوندی؟ با درسنامه یا فیلم آموزشی؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
چرا خودتو دست کم میگیری ، معدلتم خوبهفکر کنم درصدات تراز ۹۰۰۰ به بالا بده ، معدلتم همینطوردر کل اگه ...

خیلی متشکرم. کنکور اردیبهشتی که خیلی درصدای بدی داشتم 9100 داد. والا تو این فکرم که بمونم برای سال بعد. اگه زیر هزار بشم که بد نیست ولی امید بیشتری داشتم. مدرسه میرفتم از بهمن توی خونه خوندم. والا درسنامه هم نمیخوندم ( دبیرا بهمن تموم کردن همرو) فقط تست میزدم

خیلی متشکرم. کنکور اردیبهشتی که خیلی درصدای بدی داشتم 9100 داد. والا تو این فکرم که بمونم برای سال ب ...

اگه میشه میتونید درصدای اردیبهشتتون رو بگید؟ چون من اردیبهشت نزدیک ۸۰۰۰ شدم میخوام بدونم برای ۹ هزار حدودا چه درصدایی لازمه

ولی اگه خودتون راحتید بگید

هدفتون چیه فکر کنم بتونید رشته های تاپ توی دانشگاه های دولتی خوب قبول شید

و یه سوال دیگه مدرستون تیزهوشان بود؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اگه میشه میتونید درصدای اردیبهشتتون رو بگید؟ چون من اردیبهشت نزدیک ۸۰۰۰ شدم میخوام بدونم برای ۹ هزار ...

بله البته : ریاضی ۴۳ فیزیک۴۸ شیمی ۳۷

ترازت از خیلی از همکلاسیام بهتره

معلوم نیست احتمالا مکانیک یا کامپیوتر. خیلی متشکرم.

آره تیزهوشان بودم.

بله البته : ریاضی ۴۳ فیزیک۴۸ شیمی ۳۷ترازت از خیلی از همکلاسیام بهترهمعلوم نیست احتمالا مکانیک یا کام ...

ممنون که گفتی ✨️

کنکور تیر انگار که درکل یکم سخت تر بوده ریاضیاتش، امیدوارم تراز بالاتری بده

منم بین کامپیوتر و فیزیک شک دارم

انشااالله هر رشته و دانشگاهی که میری موفق باشیی ممنون به سوالاتم جواب دادی 🌱

اگه میشه میتونید درصدای اردیبهشتتون رو بگید؟ چون من اردیبهشت نزدیک ۸۰۰۰ شدم میخوام بدونم برای ۹ هزار ...

بله البته : ریاضی ۴۳ فیزیک۴۸ شیمی ۳۷

ترازت از خیلی از همکلاسیام بهتره

معلوم نیست احتمالا مکانیک یا کامپیوتر. خیلی متشکرم.

آره تیزهوشان بودم.

ممنون که گفتی ✨️کنکور تیر انگار که درکل یکم سخت تر بوده ریاضیاتش، امیدوارم تراز بالاتری بدهمنم بین ک ...

آره به وضوح سختتر بود. من سر کنکور اردیبهشت اینجوری بود هر سوال میدیدم میفهمیدم راه حلش چیه و حلش میکردم ولی سر تیر فقط دنبال سوالی میگشتم که بتونم حل کنم.

اتفاقا منم علاقه اولم فیزیکه از بچگی همین بودم. ولی متاسفانه چیزهایی مهمتر از علاقه هست.