2777
2789
عنوان

داداش دوست پسرم بیایین لطفا

1053 بازدید | 21 پست

دخترا اول از همه سلام،

من با اکانت جدید وارد سایت شدم که شناسایی نشم چون خیلیا عکسمو تو سایت دیدن❤️!

ی مشکلی برام پیش اومده و هرکی واقعا میتونه راهنماییم کنه ..

بچه ها من بعد اولین باره وارد رابطه شدم،و خیلی جدی شده..

دوست داشتن پسر برام ثابت شده و واقعا خودم هم از ته دل دوسش دارم و نمیخوام از دستش بدم ..

ولی ی مشکلی این وسط هست ..

پسره میخواد منو با خانواده‌ش آشنا کنه ،

و رابطه رو جدی تر کنه ..

ولی مشکل اینجاست که من حدود دو سال پیش با داداش پسره در حد آشنایی حرف شده بودم و خب بهم خورد و من باهاش وارد هیچ رابطه ای نشدم ..

و من امشب بهش تو پیام گفتم و بلافاصله بعد پیامم بلاکم کرد،و بعد دو ساعت چند دقیقه پیش زنگ زد و نتونستم جواب بدم..

از واکنشش میترسم ..

نمیدونم چ حسی دارم..حس ترس و دلهره ..

نمیدونم قراره چی بگه و چی کار کنه..

اگه شما جای اون بودین چیکار میکردین و واکنشتون چی بود ؟

من بهش توضیح دادم که در حد آشناییت بوده و هیچ چیز خاصی نبودی و چند بار حرف زدیم و هم صحبت شدیم ..

این چیزا تو خانواده‌شون عادیه.ولی خب نمیدونم واکنشش چیه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نمیتونی با هیچکدوم ازدواج کنی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

باهاش صحبت کن ببین چی میگه

پسرا خودشون با صدتا دختر چت میکنن حتی تو دوران رل زدنشون بعد برای دخترا غیرتی میشن که چرا قبل آشنایی با من با فلانی حرف میزدی

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

یاد دوستم افتادم

با یه پسری رابطه جنسی داشت 

بعد یه سال با برادر همون پسر رفت تو رابطه جنسی و باهاش ازدواج کرد الان پنج ساله متاهله هروقت میپرسم چطور چشم تو چشم میشی میگه هردو فراموش کردیم و به روی هم نمیاریم، راستی به همسرش هیچوقت تعریف نکرده

برام خیلی عجیبه

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
وا .منظورت چیه

جوابش وبده حقم نداره فوش.  بده چون مال ۲سال پیش بوده معمولی هم بوده رابطتت دست که بهت نزده چه ربطی. داره همه گدشته ای دارن حالا یا. باهم میمونین تا تموم میشه. اگه بخادت میگیرت نخادت به درک والا 

باداشش چطوراشناشدی

چند بار رفته بودم مغازه‌شون برای خرید لباس..

و دورا دور همو کیشناختیم و از اونجا پیجمو داشتن و پیام دادن و چند بار صحبت کردیم ولی وارد رابطه نشدیم و فقط پیشنهاد داد،

و با خودش هم تو بدترین روزای زندگیم آشنا شدم ..

تو بیمارستان ..