2777
2789
عنوان

⛔⛔⛔ راه حل کندی سایت ⛔⛔⛔

150 بازدید | 5 پست

از سال ۹۸ عضو سایت هستم

تقریبا ۴ یا ۵ سالی میشه

تو این مدتی که تو سایت بودم و معمولا شب ها میومدم سایت، همیشه سایت فعال بود و کندی و اذیت کننده نبود.

ولی این چند روز یا چند هفته ای که سایت به هر دلیلی کمی آهسته شده، زیان دیده، آسیب دیده و....

هیچ کس تاب نداره و همه ناله و نفرین و فحش که لیاقت ندارید درست کنید کلا سایت رو ببندید و هزاران سخن دیگه....

از سایت دفاع نمیکنم...

ولی نحوه ی برخورد خیلی از ماها صحیح نیست....

وقتی شرایط محیا هست و اوضاع خوبه، همه هم خوبن و خوشحال و همه هستن..

وای به حالی که یه کوچولو آسیب ببینی، یه ذره به اطرافت کم لطفی کنی، اونم نه عمدی هاااا، به جهت ارتقای خودت و اطرافت تلاش کنی و اذیت بشی.....

زمین و زمان رو به هم میزنن و خوبی هایی که کردی رو نمی بینن، فقط این چند روز رو می بینن که کمی داری لنگ میزنی...

دست خودمون هم نیست ها....این کم کم طبیعت ما آدم ها شده...

به امید روزی که مشکل سایت به همت کارکنان حل بشه.❤️‍🩹

👨🏻‍⚖️  وکیل دادگستری  👨🏻‍⚖️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایتی که روز به روز داره تعداد تبلیغ هاش بیشتر میشه، هر صفحه ای باز می کنی، اول باید تبلیغ مزاحمش رو ببندی، تا بتونی صفحه رو ببینی، یعنی اینقدر تبلیغ گرفته و درآمدش بالاست، با این حال، عرضه نداره دو تا برنامه نویس خبره جذب کنه تا سایت به هم نریزه؟!

سایت نا سا که نیست که اینقد باااگ داره...!

روز به روز محدودیت هاش بیش تر میشه، نمی تونی در مورد مذ هب و سیا ست، حتی محترمانه تاپیک بزنی( خفقان)، نمی تونی تعداد تاپیک هاتو انتخاب کنی، نمی تونی هر وقت خواستی تاپیک هاتو حذف کنی (چون بازید سایت میاد پایین و درآمدش کم میشه)، اگه درخواست تعلیق بدی، تمام تاپیک هات و اکانتت باقی می مونن، چرا؟ چون می خوان مطالب سایت زیاد باشه تا بازدیدشون و درآمدشون کم نشه...

دقیقا، این سایت کجا به فکر مخاطبش بوده؟!

تماما منافع خودش براش مهمه...

بعد ازش تشکر کنیم؟!

عجیبا قریبا!

سایتی که روز به روز داره تعداد تبلیغ هاش بیشتر میشه، هر صفحه ای باز می کنی، اول باید تبلیغ مزاحمش رو ...

سلام. فرمایش شما هم کاملا صحیح و متین هست.🙏☘️

👨🏻‍⚖️  وکیل دادگستری  👨🏻‍⚖️