2777
2789
عنوان

دوره زمونه بدی شده وافعا

268 بازدید | 10 پست

رفتم دکتر ارتوپت دکتره بهم میگ ب عنوان منشی میخوامت. شمارتو بده. 

امروز رفتم چشم پزشکی عینک بگیرم، دکتر تکیه داده ب صندلی با لبخند و هیزی داره نگام میکنه. داشتم خفه میشدم، فقط خدا خدا کردم ک زودتر تموم شه برم بیرون. 

پوششم خیلی خوبه. شلوار گشاد و بلند. مانتو گشاد 

خداروشکر هیچ رفتار زشتی ندارم، او داشتم دیگ واویلا 

اینم از تحصیلکرده های مملکتمون 

دقیقا 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم مدتی پیش آقایی در موردم حرفی زد واقعا شوکه شدم چرا در مورد من چنین فکری کرده از یه آقای متشخص بعید بود واقعا هیچ حرکتی رفتاری خلاف عرف نداشتم خیلی تو برخورد با آقایون دقت میکنم  نمیدونم چرا به خودش اجازه داده بود درموردم بد فکر کنه!!!!

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
بعضی وقتا میگم کاش برمیگشتم ده سال پیش اون موقع جامعه سالم تربود

اذه بخدا الان یه لحظه هم چشمت مبوفته به کسی فک میکنه منظور داری و چراغ سبز کیده واقعا تاسف باره من بیرون کلا تو چشمای کسی نگا نمیکنم همه اصلا عجیب شدن فقط منتظر یه سوژه ان

اذه بخدا الان یه لحظه هم چشمت مبوفته به کسی فک میکنه منظور داری و چراغ سبز کیده واقعا تاسف باره من ب ...

کاش فقط همین بود اونقدر بی احترامی بیرون میبینم خیلی وقتا خونه ترجیح میدم 

....این کاربری تعلیق داعم است..

رفته بودم دندونپزشکی جناب دکتر جوری خودشو بهم چسبونده بود برا زدن یه بی حسی که نفسم از ترس بند اومده بود

جالبه اونم گفت بیا منشیم باش

پ ن:منم حجابم و اینا معمولیه اینجوری نبود ک بی حجاب باشم

خدایا بی نهایت شکرت❤️