2777
2789
عنوان

مامان بابام دعوای کتک کاری کردن منو شوهرم سر اونا دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 23 پست

نگا خواهر منم شوهر دارم اول اینکه اشتباه کردی که شوهرتو دخالت دادی و گذاشتی بشنوه و وارد ریز جزئیات بشه چون تو چشمت میکشه بعدا ،الان تو هم رفتی بنظرت دعوای اونا حل میشه ،ببین اگه همیشه کارشون اینه و کتک کاری میکنن زبرین پیش ی سید براشون نگا کنید ،ی دعای محبتی بگیرید تا مهرشون ب دل هم بیفته و سر هر چیز ابروریزی نکنن ،اونجور قشنگ مشکل بدون دادگاه و اینکه کسی دخالت کنه حل میشه من خودم دور ورم همیطوری مشکلش حل شده ابحی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت گفتی اشتیشون بدیم خب 😐تا نفهمه داستان چیه مگه میشه کسیو اشتی داد؟باید حرفای دو طرفو گوش کرد دی ...

مامانم رفته قهر خونه مامان بزرگم.کار از تلفن گذشته.باید میرفتیم میاوردیمش.بعد شوهرم فقط گوش میداد چیزی نمیگفت

نگا خواهر منم شوهر دارم اول اینکه اشتباه کردی که شوهرتو دخالت دادی و گذاشتی بشنوه و وارد ریز جزئیات ...

مرسی گلم.آره دم به دقیقه جلو همه می افتن به جون ام.اصلا آبرو برامون نذاشتن

مرسی گلم.آره دم به دقیقه جلو همه می افتن به جون ام.اصلا آبرو برامون نذاشتن

برو ی جایی براشون نگا کن تا مشکلشون حل بشه ایجور فایده نداره ما خودمون اگه برا دامادمون اینکارو نمیکردیم خواهرمو طلاق که میداد هیچ ،ابرو برامونم نمیموند ولی گرفتیم براشون پیش ی سیدی الان الهی شکر ارومن 

مامانم رفته قهر خونه مامان بزرگم.کار از تلفن گذشته.باید میرفتیم میاوردیمش.بعد شوهرم فقط گوش میداد چی ...

دقیقا باید می‌آوردید و حضوری صحبت میکردن

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.