2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ماه محرم مادر شوهرم روضه داره به نظرتون برم این درحالیه که رابطم باهاشون اصلا خوب نیست.

اگرم باهاشون در ارتباط نیستی ,سر سنگین برو و برگرد 

ب حرمت ماه محرم برو

بنظر من که مجلس عزاداری لیاقت میخواد ادم واسش دعوت بشه

بنظرم نرفتنش حیفه 

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است

منکه عاشق امام حسین علیه السلام هستم. میدونین تاخدا چی بخواد

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
حالا ماه محرم مادر شوهرم روضه داره به نظرتون برم این درحالیه که رابطم باهاشون اصلا خوب نیست.

زوضه برا امام حسینه ن مادر شوهرت

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

تو یه ساختمونیم و اون بیشتر میاد چند ساعتی خونمون خودم هر ماه شاید یکبار واسه ناهار یا شام برم اونم اگه دعوت کنه 

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 
اگه بهتون گفته حتما برید. 

آخه میدونید اونجا جاری هام هستن مادر شوهرم فقط به اونا میرسه

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
من که ی سال عقد کردیم کلا دوبار رفتم خونه مادر شوهرم 

امضاتو عشقه😁😁😁😁😁

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است

تقریبأ ماهی یه بار اونم بادعوت میریم سه چهارساعت میمونیم،البته الان که پسرم به دنیا اومده به بهونه دلتنگی تندتند زنگ میزنن دعوت میکنن ولی من زیادنمیرم نمیخوام خیلی باهاشون صمیمی بشم

منم واین صنم وعاشقی وباقی عمر😘💑