2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی وحشتناکه

دونه دونه ارگان های داخلی بدن از بین میره و فرد همش حس میکنه و هوشیاره

اول معده از بین میره

بعد کبد.

بعد کلیه

بعد شش

واخر سر مغز

چون مغز آخر از بین میره همه درد ها و زجر های ناشی از بین رفتن اعضای بدنش رو حس میکنه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

وحشتناکه عزیزم منم قصد خودکشی داشتم 

چندتا خریدم فک میکردم الکی ی شب خیلی حالم بد بود برداشتم قوطیشو باز کردم  بوی خیلی شدید گازش به بینیم خورد نفسم کم اومد بعد از شدت ناراحتی  یکمشو بو کردم چندثانیه  انقد ک سرم داشت گیج میرفت دیگه بو نکردم ولی تو دماغم همش بوی خون میومد بی‌حال شده بودم 

و اینکه ی تیکه ریز دستم بود میخاسم بخورم نخوردم 

همون تیکه ریز وفتی خابم برد صب پاشدم دیدم پودر شده یعنی حتی اگ دستمم میگرفتم ممکن بود سمش از طریق پوستم وارد بدنم بشه

.

نمیدونم ولی ای کاش نمیترسیدمو خودمو خلاص میکردم

من از مرگ نمیترسم فقط میگن قرص برنج خیلی زجر میده تا بمیری ولی تنها راه قطعی هم همین قرصه

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
من از مرگ نمیترسم فقط میگن قرص برنج خیلی زجر میده تا بمیری ولی تنها راه قطعی هم همین قرصه

(:

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

یه دونش اجدادتو جلو چشمت میاره و ۹۹ درصد می‌میری . مگر دیوانه باشی بخوای با زجر بمیری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.