2777
2789
عنوان

نی نی م دنیا اومد 😍بیایید بگم چقد ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 79 پست

مبارک باشه قشنگم 

قدمش پر خیر باشه برات مادر مهربون👀💕 

منم خیلی دوست دارم بچه برای منم دعا کن عزیزم :))❤️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی.خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر.نی نی منم یکشنبه میاد🥰گلم میشه بگی وزنش چقدره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خدارو هزار مرتبه شکر .واسه منم دعا کنید تو رو خدا زودتر برم واسه زایمان ،بچه مو سالم به دنیا بیارم . ...

ایشالا به سلامتی بچە تو بغل کنی عزیزم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
خدارو هزار مرتبه شکر .واسه منم دعا کنید تو رو خدا زودتر برم واسه زایمان ،بچه مو سالم به دنیا بیارم . ...

پسر منم ۵ روز دیگه میاد.یک شنبه🥰چرا اینقدر استرس داری؟

پسر منم ۵ روز دیگه میاد.یک شنبه🥰چرا اینقدر استرس داری؟

درد دارم سه هفته س .

اما درد زایمان نیست .

همه ش منتظرم 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

به سلامتی.خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر.نی نی منم یکشنبه میاد🥰گلم میشه بگی وزنش چقدره؟

بسلامتی عزیزم منم شهریور زایمان میکنم بسلامتی😍 نی نی سایتو نصب کردم تا حوصله ام سر نره چون نمیتونم خیلی راه برم جایی برم 

ایجانم قدمش پر از خیر و برکت باشه🤍🦋

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
بسلامتی عزیزم منم شهریور زایمان میکنم بسلامتی😍 نی نی سایتو نصب کردم تا حوصله ام سر نره چون نمیتونم ...

الهی به سلامتی عزیزم.منم با وجود اینکه خیلی کم وزن اضافه کردم ولی دو قدم راه میرم خسته میشم جایی نمیرم.دختره یا پسر؟