2777
2789
عنوان

نی نی م دنیا اومد 😍بیایید بگم چقد ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 79 پست

مبارکه 

منم همچین اتفاقی افتاد

نزدیکه 

۲۴ ساعت درد کشیدم دنیا نمیومد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر عزیزم چند کیلو دنیا آمد تو ۳۷؟ نیاز دستگاه پیدا کرد ؟ 

از دیروز ریختم نمیتونم فکر خوب کنم همش میگم تموم بشه یعنی سالم همش فکر میکنم مشکلی داره بخاطر حرکاتش بیشتر دخترم و میترسم حتی بشمرم 😭 برام دعا کن 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مبارکه عزیزم اولین فرزندت بود ؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

به سلامتی و مبارک باشه 🌹

انشالله سلامت زیر سایه خدا و پدر و مادر بزرگ بشه 

من مجردم  ، ولی سنم کم نیست ۳۲ سال 

امروز بیرون بودم ، یه پسر بچه شیطون با مادرش دیدم 

انقدر دلم دوست داشت ازدواج کرده بودم بچه داشتم 

از هرجهت خوبم ، قسمتم نمیشه 

سختگیر نیستم ولی با هرکسی هم ازدواج نمیکنم 

نمیدونم چرا یه همدم و عشق واقعی با بچه ، برای من بشه حسرت 

ولی اکثریت راحت بهش میرسن 

ما مجردای سن بالا ۲ تا حسرت داریم 

همسر خوب 

نی نی 

هرکی تونست برای ازدواج موفقم دعا کنه 💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
به سلامتی و مبارک باشه 🌹انشالله سلامت زیر سایه خدا و پدر و مادر بزرگ بشه من مجردم ، ولی سنم کم نیس ...

ایشالا به همین زودی به خواستە ت میرسی عزیزم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

خدارو هزار مرتبه شکر .

واسه منم دعا کنید تو رو خدا زودتر برم واسه زایمان ،بچه مو سالم به دنیا بیارم .

دیگه دارم دق میکنم از استرس

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷