2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین

104 بازدید | 11 پست

بچه ها حکم دور زدن توی چهار راه ها و تقاطع ها چیه؟ 

تابلوی دور زدن ممنوع هم نیست اونجا

ببینین من میخواستم دور بزنم چراغ هم سبز بود

بعد میدونین که ماشین کامل دور نمیخوره وقتی که یه ماشین سر پیچ کنار تقاطع روی علامت سفید رد شدن عابرپیاده پارک کرده باشه

من فرمونو چرخوندم دنده عقب هم رفتم دیدم رد نمیشه ماشین

تو ماشین یه خانمی راننده بود انگار منتظر بود

واسش بوق زدم که حرکت کن

نرفت بعد من یذره دیگه عقب رفتم فرمونو چرخوندم  و ماشین یه مقدار از پشت ماشین اونو لمس کرد

من میدونم که مقصر هستم

ولی اگه زنگ میزدیم به پلیس در کنار حریمه من اونم جریمه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم روز اولم که نیست میدونم که با برخوردای سرعت لاکپشتی ماشینا هیچیشون نمیشهحالا این خانمه منو دنبا ...

که من عذرخواهی کنم ازش 

دو چهار راه بعد مارو نگه داشته منکه پیاده نشدم به خواهرم گفتم پیاده شو حرف بزن ببین چی میگه

خانمه ازون دعوایی ها بود

میگه هیچی نشده ولی شما باید عذرخواهی کنی

خواهرمم حرف منو بهش گفته که اگه پلیس اونجا بود شماره بخاطر جای پارکتون جریمه میکرد

اونم گفته نه من پارک نکردم منم داشتم دور میزدم

اونم دروغ میگفت چه دوری سر راه منتظر پسرش واستاده بود که از کلاس بیاد سوارش کنه

در صورتیکه جلوتر جای خالی هم بود یعنی هر چی بهش فکر میکنم چقدر مردم راحت طلب شدن یه قدم پیاده راه نمی تونن برن

من ادمیم که برام مهمه وجدان دارم

با خودم میگم نکنه کار اشتباهی کردم

ببینین رفتار خانمه هم خیلی تاثیر داشت اگه با روی خوش میبود من میگفتم ببخشید شما درست میگید من اشتیاه کردم 

این انگار میخواست منو بزنه و فحش میداد 

خونه میبینه سنم کمه این رفتار درسته اخه؟ 

ماشینتم که هیچی نشده

من به شرطی میگفتم ببخشید که اونم میگف اره منم جای بدی پارک کردم