2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بزرگترا بشینین صحبت کنین

هیچ کس حرفهای منو درک نمیگنه. لزومی نداره بخام به بزرگترها بگم بدتر خودمو  از نظرشون ضعیف جلوه بدم. من همسرمم  درکم نمیکنه.  فقط روح و روان و اعصابم. داره آسیب میبینه.  همسرم از نظر عاطفی هم. پشتم نیست  حمایتم نمیکنه.  هیچ حسی ندارم بهش دیگه  مثل طلاق عاطفی  دوسش دارم ولی  عاشقش نیستم 

چرا احساس ناکافی بودن میکنی عزیزم؟ 

مگه مادموظف به برطرف کردن نیاز های دیگرانیم که بخوایم احساس ناکافی بودن کنیم هرکی در جایگاه خودش با ارزشه  و باید همونطوری که هست خودشو بپذیره و دوست داشته باشه فقط کافیه اعتماد بنفسشو داشته باشی. 

اینو یادت باشه نه فقط تو بلکه هیچکس وظیفه ای در مقابل دیگری نداره اگرم محبتی و کاری میکنه لطفتشه. 

تو همیشه باید اولویتت خودت باشی چون در نهایت تنها کسی که همیشه همراهمونه و هوامونو داره و پشتمونو خالی نمیکنه بعد از خدا خودمونیم پس باید خودمونو داشته باشه باشیم 

چرا احساس ناکافی بودن میکنی عزیزم؟ مگه مادموظف به برطرف کردن نیاز های دیگرانیم که بخوایم احساس ناکاف ...

ممنونم خیلی حرفاتون قشنگه. ولی  مشکل من از پایه  و اساسه.  ازین حرفها  خیلی شنیدم  بازم مرسی برای قلب مهربونت 

عزیزم منم عین شما بودم و تک و تنها ولی جدیدا یاد گرفتم خودم به خودم محبت کنم و خودو دوست داشته باشم بتور کن رو رفتار بقیه م تاثیر گذاشتم رفتار اونام باهام تغییر کرده اصلا دیگه دنبال این نباش که بقیه را راضی نه داری ضرر نرسون دیگه نمیخواد خوشحال کنی یا راضی نگه داری بیشتر به خودت اهمیت بده منتظر نباش بقیه بیان حالتو خوب کنن خودت حال خودتو خوب کن

عزیزم منم عین شما بودم و تک و تنها ولی جدیدا یاد گرفتم خودم به خودم محبت کنم و خودو دوست داشته باشم ...

مرسی عزیزم. من انقدر از بچگی تروما دارم. که خودم  دشمن اصلی خودمم.  از ترد شدن میترسم از تنها شدن. هیچ وقت یه دوست خوب نداشتم هیچ وقت. کسی نبوده که با تمام وجودش درکم کنه  هی کاری رو نتونستم به سر انجام برسونم.  تو رشته دانشگاهیم. موفق نبودم و همرو فراموش کردم و مقطع ارشد رو تا تحویل پایان نامه رها کردم . بعد رفتم سر یه شغلی که ضررش بیشتر از منفعتشه  با درامد ماهی ۴ تومن  که پول بنزینمم نمیشه  پول ناهارم نمیشه. چرا دارم به مدیرم همچین باجی میدم.؟ با همچین حقوق کمی. چون از تنها موندن تو خونه میترسم . همسرمم درکم نمیکنه همیشه توقع داره  کوتاه بیام. از خانوادش بی احترامی میبینم. ازصلن این هیچ. همسرم رومانتیک نیس.  منی که خیلی  دختر گرم و خوش مشربی بودم  گوشه گیر و سرد شدم. شبا  از فکر  تنهاییام  دیر میخابم.  شوهرم خیلی سنتیه  از منم جدا میخابه   اس اس یه زنو تو گوشیش میبینم که بهش پیام داده بعدن میزنگم. عزیزم.   بهش میگم. خدا و ایه و قر ان رو بیاره وسط که  من خیانت نکردم اون زنه کرم ریخته.  من زندگیم هیچیش. قشنگ نیست.  طول درمان میخاد  مغزم. تنهام تنها ی بیچاره  از لاعلاجی اومدم اینجا یکم خالی شم  دلم میخاد  چند سال بخابم بیدار شم. و هیچ کسو نشناسم.  اره عزیزم من  کارم عزین حرفا گذشته