2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

78920 بازدید | 388 پست

شوهرم ماهیانه به مادرش میده چون پدرش فوت کرده اصلا کاری به این ندارم و باهاش اوکیم

ولی هر چند وقت یکبار مادرشوهرم یه خرج سنکین روی دوش بچه هاش میزاره مثلا هوایی میره کربلا یا وسایل خونه شو عوض میکنه الانم کابینتاشو ام دی اف کرده جمعا 30 تومن شده شوهر منم 5 تومن داده پنهونی از من

درصورتیکه به من ماهیانه یک تومن میده البته توی خورد و خوراک هیچی کم نمیزاره ولی خیلی میگه ندارم حقوقش کمه منم همش غصه شو میخورم که زیر فشار مالیه واسه خرجای غیرواجب مراعاتشو میکنم 

واقعا هم به اندازه ی حقوقش قسط داریم مخارجمون با کرایه خونه که میگیریم و یارانه میگذره 

نمی دونم این 5 تومن از کجا آورده

ماه پیش النگوم شکست من کلا به طلا علاقه ای ندارم گذاشتمش توی کشو چند روز بعد گفت میخوام بفروشم گفتم بفروشی که پولشو بخوریم من گفتم اینکارو نکن ولی کرد گفت دستم خالیه قسطام مونده رفت فروخت حالا میگم طلای منو فروخته پول بده واسه کابینتای مامانش 

بهیچ عنوان راضی نیستم واقعا حلاله؟ 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن 

ورنداری دعوا درس کنی😑

برکتش میاد تو زندگیتون 

یادمه مامانم همیشه از اینکه بابام به خانوادش کمک میکرد دعوا درس میکرد 

ولی بنظر من زن هر چی حساس تر باشه بدتره

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

حق الناسه دیگه. مادرشوهر سابق منم اینجوری بودا حرفشم این بود که من از ارزوهام گذشتم و با فقر بچه بزرگ کردم و مهندس بار اوردم بیشتر از من مسافرت و ریخت و پاش میکرد از اخر جنگ کردم خو از گلوی من میزد دیگه 

مادرشوهر منم اینجوری بود ک جاریم جلوشو گرفت سالی  بیس بار میرفت مسافرت این در حالی بود ک منو جاریم هییییچ مسافرتی نمیرفتیم طلا و ظرف و ظروف میخرید کادو های خوب میداد ب فک و فامیلش حالا بخوام بگم ی کتاب میشه

شاید نظرم غلط باشه ولی همیشه میگم چه پسرداشته باشه چه نداشته باشه چه لزومی داره کمک کنه!!!

چرا پدرومادر نباید فکر آیندروکنن،؟؟

خودماهم یروز پدرومادرمیشیم اگر به فکر آینده نباشیم همون بهتر زیرفشار باشیم

حالا مواردی استثنا پیش میاد کمک حال هم باشه آدم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من جات باشم شرف شو می برم زنگم میزنم مادرش

نمی تونم مادرش عمه ی منه آبروریزی میشه بخاطر بابام اینکارو نمیکنم حتی نمی دونم بروی خودش بیارم یا نه قبلا گفتم من راضی نیستم ولی انگار براش مهم نیست 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
وقتی راضی نیستی حلال نیست

بخدا همیشه مریض و دردمنده از بس آه پشتشه ولی حالیش نیست