2777
2789

سلام دوستان من ماه پیش بدون ایتکه دارومصرف کنم یه فولیکول غالب داشتم ۲۰میلی داشتم اما باردار نشدم بعد من پلی کیستیک هم هستم این ماه رفتم میش دکتر ک بهم لتروزول داد و گفت سه روز بعداز تموم شدن قرصا اقدام کن  و یه قرص شبیه ول وومن اما یکم متفاوت تر و قوی تر داد بهم سوالم اینه ب نطرتون چ غذاها یا طب گیاهی برام مفیوه ک انجام بدم برای شوهرم نخود اب درست کردم

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

معجون درست کن واسه هر دوتون. شیر،بستنی، بادام،پسته،گردو،خرما،موز.همه رو بریز توی میکسر روزی یک لیوان خودت و همسرت بخورید.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
معجون درست کن واسه هر دوتون. شیر،بستنی، بادام،پسته،گردو،خرما،موز.همه رو بریز توی میکسر روزی یک لیوان ...

بدبختی اینه ک امشب شب سوم بعد از تموم شدن قرصامه و من باید برم خونه مادرم و تا سه شتبه یا شایوم چهارشنبه نتونم اقدام کنم

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجون درست کن واسه هر دوتون. شیر،بستنی، بادام،پسته،گردو،خرما،موز.همه رو بریز توی میکسر روزی یک لیوان ...

دکترم گفت یه روز درمیون اقدام کن

خوب برای بچه دار شدن باید ی روز در میان اقدام داشت.باید این ماه الکی دارو نمیخوردی پس

نمیدونم والا نمیشه نرم قول دادم ک میرم 

خوب برای بچه دار شدن باید ی روز در میان اقدام داشت.باید این ماه الکی دارو نمیخوردی پس

دکتر گفت سه روز صبر کن بعد اقدام کن یه شب درمیون 

الان روز چندم پری هستی؟

۱۰ام