2777
2789
عنوان

خانومای سزارین شدین بیاین کمک توروخدا یا کسی سر درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 31 پست

شاید باورت نشه ولی من تا ۴ ماه مداااام شرایطم این بود بعد ۴۰ روزگیم رقتم دکترم سونو نوشت چیزی نبود گف ال دی بخور قطع شه خوردم قطع نشدم مدام هم با دکترم درتماس بودم اخرسر همون ۴ ماهگی رفتم یکی دوتا قرص داد خوردم دقیق  ۴ماهگی قطع شدم و ازماه بعد پریود شدم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه موهات به ریختن نکرده از ۴ماهگی نی نی هم موهات به شدت میریزه. زینک اهن مولتی استفاده کن بچه رم روپاهات.  شیرنده سعی کن دازکشیده شیربدی بهش وگرنه پادرد میشی موهاتم اگه بلنده یکم کوتاه کن من ازتجربم گفتم موهامو کوتاه کردم خیلی میریخت .

عزیزم لخته هم داشتم اون در واقع دیواره های رحم هست که کلفت شده واسه هر کس بستگی به بدنش داره برای یکی کمتر هست برای یکی بیشتر من الان هم پریود می شم ببخشید لخته دارم که رفتم دکتر گفت مشکلی نیست مدل بدن من این مدلی هست بازم اگه خیلی می ترسید واسه معاینه که به دکتر مراجعه کردید این موضوع رو باهاش در میان بگذارید 

من حدود دوماه داشتم خاله من با این که زایمان طبیعی کرده بود ۳ ماه طول کشید

مرسی عزیزم واقعا ترسیدم گفتم نکنه مسکلی هست لختع خون سیاه با نوزاد هم نمیسه رفت دکتر همش دست تنهام