2777
2789
عنوان

روزای آخر یک رابطه قشنگ

255 بازدید | 25 پست

یک سال! همه این یک سال رو باهم بودیم از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتشو پیش هم بودیم و اون چهار ساعتو چت میکردیم لحظه ای نبود از هم بی خبر باشیم ثانیه ای نبود ک کنارم نبینمش تو سخت ترین زرا و بهترین روزا بودش اونقدر رابطمون قشنگ بود ک همه حسادتشو میکردن و حسرتشو میخوردن ولی الان، الان دوماهیی میشه مایی ک ثانیه ای از هم بی خبر نبودیم دو ماهه حتی نمیدونیم حالمون چطوره.‌..

خیلی بده وسط رابطه ای بلاتکلیف باشی حتی ندونی اون هست ندونی رابطه ای هست ندونی تموم شده یا وسط رابطس بلاتکلیفی مزخرفیه

خیلی رفتم جلو خیلی قدم برداشتم ولی اون ی بارم سعی نکرد بیاد جلو و همه قدما از سمت من بود و الان منم خسته شدم خسته شدم از قدم برداشتن و دویدن یه طرفه ی گوشه نشستم و منتظرم ی روز بیادو بگه رابطه ای ک دوماهه تموم شده واقعا تموم شده و از بلاتکلیفی بیرون بیام.

ادمی ک همیشه وقت داشت الا دوماهه میخواد تنها باشه و وقت نداره جالب اینجاست امشب فهمیدم با دوستامون رفته بیرون و کلیم حرف زده ادمی ک دوماه بود حوصله حرف زدنم نداشت و جالب ترش وقتی ب من میرسه وقت نداره حوصله نداره نیاز ب تنهایی داره و حوصله حرف زدن و چت کردن نداره..

و ادمیه ک رابطه رو تموم نمیکنه و قسمت سختش اینه همکاریم از ماه دیگه خیلی چشم تو چشم میشیم و نمیدونم چطور باید رفتار کنم‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا فاصله پیش میاد.بهش فضا بده و پیگیرش نباش عزیزدلم.چسبندگی دافعه ایجاد میکنه.میدونم برات سخته.ولی آدمی که برای تو باشه بالاخره مال توعه یا برعکس.کمی رها کن و دور شو.اگر بخوادت جلو میاد 

بعضی وقتا فاصله پیش میاد.بهش فضا بده و پیگیرش نباش عزیزدلم.چسبندگی دافعه ایجاد میکنه.میدونم برات سخت ...

اخه الان دو ماهه اینکارو کردم ولی هیچ حرکتی نمیبینم از سمتش حتی یه پیام ساده 

اخه نمیدونم چجوری مطرحش کنم چون بگمم میگه گفته بودم میخوام تنها باشم..

سادس عزیزم براخودت سختش نکن

بگو از انتظار و بلاتکلیفی خسته شدم و میخوام تموم بشه

بگو حق من از زندگی رابطه دوطرفه و سالمتریه!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
اصن بهش پیام نده. بهش پیام بدی درست حسابی جوابتو نمیده11ابنارو همه رو تجربه کردم ک میگم

دقیقا درست جواب نمیده

باید چیکار کنم؟

از ماه دیگ هروز چشم تو چشم میشیم چون همکاریم باید چطور برخورد کنم؟

برای شما اخرش چطور شد؟