2777
2789

میشه بگید شما کی تصمیم گرفتید جدا شید ؟

اول موضوع رو ب کی گقتید چجوری اقدام کردید ؟

بچه داشتید؟

مشکل اصلی جداییتون سر چی بوده؟

از سختیاش بگید برام

۹سال ازدواج کردم یه بچه ۴ساله دارم

هر چی تا بحالا تحمل میکردم فک میکردم درست میشه نشد ک بدترم شد دیگ واقعا نمیکشم

هر بهونه ای ک برا طلاق لازمه همشو دارم

خیلی شکاکه اعتیاد سنتی داره کار درس حسابی نمیکنه خیلی بهم فحاشی میکنه وقتاییم ک جواب بدم میزنه منو

منم نه اجازه کار دارم نه اجازه بیرون رفتن

من تو فکر جداییم دیگ ولی اون باز بچه میخاد

این رابطه همش برای من اسیبه میخام فقط تمومش کنم منتظر بهونم

وضع مالیش خوبه ارثیه داره خونه بزرگ ماشین خوب داریم از بیرون همه میگن خوشبحالش چه خونه زندگی داره از درون نمیدونن ک دارم روانی میشم از دستش

بیاید یکم حرف بزنیم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عقد جداشدمبیماری حاد روانی داشت ، خیلیییییی آسیب دیدم اولش مادرم از حال بدم فهمید

دقیقا همسر منم پارانویا شدید

اصلا انگار توهم میزنه یه چیزایی از خودش در میاره و میکه واقعیته

خیانت چی؟

اره خیانت هم قبلا کرده مدرکم دارم عکسشو دارم

ولی در حال حاضر نه خودمم دیگ برام مهم نیس پیگیری نمیکنم 

ولی خونست رفتار مشکوکی نداره

من تو عقد جداشدمبیماری حاد روانی داشت ، خیلیییییی آسیب دیدم اولش مادرم از حال بدم فهمید

خانوادت پشتت بودن؟

سوال زیاد پرسیدی خستمه . من سختی زیاد دیدم ولی جدایی با بچه سخت تراز هرچیزی بوده ولی برگردم بازم جدامیشم .میتونی توتاپبک به همسر سابقم برگردم بخونی .بهت طلاقو پیشنهاد نمیکنم چون دیدم توهمین سایت خیلی زندگیارو مبشده ساخت و طرف دنبال طلاقه بنظرم بهتره با مشاوره مشورت کنی 

مهم نیس هزارتادلیل برای طلاق باشه یا نباشه تو اگه نخوای همه چی تمومه .مهرتو میبخشی قاضی هم حکمو میده دستت و تمام ولی بعدش تازه اول ماجرای تو با دنیای دوروبرته .ببین انرژی بعدشو داری !؟میتونی کنار بیای با حرف آدما ؟بچه رو میخوای چیکار کنی پیش خودت ؟اگه پیش خودت هزینه هاش چی ؟

دقیقا همسر منم پارانویا شدیداصلا انگار توهم میزنه یه چیزایی از خودش در میاره و میکه واقعیته

عزیزم اگ تاپیکای منو بخونی متوجه میشی،درکت میکنم خیلی،

من با پسری تو رابطه بودم ک خیلی روم حساسیت داشت،یروزم گفت بهم خیانت کردی،درصورتی ک من روحمم خبردار نبود از چی حرف میزنه،من بهمش زدم ولی هنوزم تو فکرشم

اونم داره عذاب میکشه از دوریم😞😞

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

چ بیماری روانی؟میشه توضیح بدین از چ نوعیش 

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
سوال زیاد پرسیدی خستمه . من سختی زیاد دیدم ولی جدایی با بچه سخت تراز هرچیزی بوده ولی برگردم بازم جدا ...

بببخشید میگم بچه پیش مادر باشه هم باز قانونا پدرش موظفه نفقه بده دیگه، 

سوال زیاد پرسیدی خستمه . من سختی زیاد دیدم ولی جدایی با بچه سخت تراز هرچیزی بوده ولی برگردم بازم جدا ...

بخدا ۹سال همجوره سازش کردم همجوره پا پس کشیدم اوما اون بذره عقب نکشید هی داره بدتر میشه بهم فحاشی میکنه منو ب دوستاش و فامیلاش نصبت میده و ناموس منو زیر سوال میبره 

از لحاظ روانی اگه جدا نشم حتما یا بیمار میشم یا خودکشی میکنم

بچم اینجوری بیشتر اسیب میبینه همش میترسه

تو تربیت بچه هم اسیب زا هستش

بچمم بدون من اصلا با هشکی نمیمونه ۴سالشع حداقل تا بزرگتر شه باید پیش خودم بمونه 

یکسال اخیر یه کارایی اینترنتی یاد گرفتم ک میتونم ب محض جدایی در امد داشته باشه ب فکر کار های دیگه هم هستم 

زندگی هم باید مدتی خونه پدرم بمونم تا بعد بتونم تو همون حیاط پدرم خونه کوچیک برا خودم بسازم

خانوادت پشتت بودن؟

آره ،نامزد منم پارانویید شدید داشت در کنار اختالالاتش ،خیلی عذاب آور بود اون زندگی ، اما با این وجود خیلییی جنگیدم که درست کنم ، خانوادمم دیدن شاهد بودن و پشتم بودن.

البته اینم بگم عزیزم از اول نبودن ،طی زمان بهشون ثابت شد

بببخشید میگم بچه پیش مادر باشه هم باز قانونا پدرش موظفه نفقه بده دیگه،

اگه توافق کنین یه مبلغی باید همون مبلغو بده اگه توافق نباشه ماهی دوتومن قانون میگه بعدآقایون ازخدابیخبر میرن درخواست تعدیل میکنن میشه ۱تومن ماهی .

اونایی هم که اکثرا خونه ان مجازی خیانت میکنن

خیانت کرده الانم اگ نکنه چ فایده؟وقتی قبلا هزار بار مچشو گرفتم

الان شاید نمیکنه جون شرایطشو نداره ولی ادمی ک یبار خیانت کرده بازم پاش بیفته میکنه