2777
2789
عنوان

خانما اینجا استاد دانشگاه داریم

90 بازدید | 8 پست

خانما اطلاع دارین کسی که آزاد خونده هم میتونه استاد دانشگاه بشه یا نه؟ 

کارشناسی و ارشد مالی 

ب نظرتون ممکنه یا بهش فکر نکنم؟

کسیو دورتون دیدین مالی خونده باشه؟وضعش چجوریه 

سلام و عرض ادب 

بنده دانشجوی ارشد هستم و داخل همین دانشگاهی که درس میدم حق التدریسی تدریس میکنم 

یکی از شرایط هییت علمی دانشگاه دولتی بنظرم باید هر ۳ مقطع دانشگاه دولتی خونده باشید 

ولی برای هییت علمی دانشگاه ازاد منعی ندارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و عرض ادب بنده دانشجوی ارشد هستم و داخل همین دانشگاهی که درس میدم حق التدریسی تدریس میکنم یکی ا ...

اهااا پس منی ک آزاد خوندم بخوام آزاد تدریس کنم مشکلی نداره درست فهمیدم؟

اهااا پس منی ک آزاد خوندم بخوام آزاد تدریس کنم مشکلی نداره درست فهمیدم؟

سلام ida جون میشه تو تاپیک کشیدگی رباط بیایی؟؟؟؟

تو وضعیت بدی هستم ،خیلی به کمکت و راهنماییت نیاز دارم

عزیزم من تو یه تاپیکی دیدم شما ربتط مچ پات آسیب داشت، من الان ۴۵روزه رباط پام آسیب دیده کشیده شده، هنوزم خوب نشده، دکتر اولش گچ هم ننوشت(نمیدونم باید مینوشت یا نه...) هشت بار دکتر رفتم کلافه ام میترسم بمونه، یه دکتری نوشته، فیزیو تراپی، سوالم اینه شما خوب شدین مثل قبل؟ من فشار مچ پا زانومم ب درد انداخته