2777
2789

سلام عزیزای دلم

اومدم یه مطلبی رو بهتون بگم برم

این شاید بزرگ‌ترین درس این روزهای منه که دلم می‌خواد با شما درمیون بذارم، به امید اینکه شاید یک نفر حالش بهتر بشه بعد خوندنش.

دوستای خوبم اونطور که من فهمیدم زندگی رنج و شادی رو توام به ما میده که درس بگیریم و رشد کنیم…اما ما اکثرا تو رنجمون دست و پا میزنیم و از شادیمون هم چیزی نمیفهمیم

من تو روزهایی که گذشت به شدت لحظات شادی رو تجربه کردم که قبلش حتی نمیخواستم چشمم به اون شادی ها بیفته، به خاطر غم بزرگی که تو قلبم بود!

اما به خاطر دختر و همسرم تصمیم گرفتم پا روی غم دلم بذارم….

و میدونید چه اتفاقی افتاد؟

با دردی که تو قلبم بود بیرون رفتم

با دردم سفر رفتم

تو دردم صبحانه  خوردم

تو درد معاشرت کردمو مهمونی رفتم

تو دردم چایم رو سر کشیدم

و تو دردم خندیدم و گاهی دور از چشم بقیه اشک ریختم

تو درد زندگی کردم و به دردم هم اجازه ی زندگی دادم

و نتیجه شگفت اور بود؛

انگار آروم آروم قلبم رو ترک کرد

دقت کنید اون موضوعی که ازش غمگین بودم سرجاش بود و هست…اما غمش نه!

در حقیقت دست از جنگیدن با دردم برداشتم و به جایی رسیدم که حس میکنم این غم هم با من مهربان شده🥺

من فقط اجازه دادم با من زندگی کنه و من هم کنارش زندگی کنم

و یقین دارم می‌رسه روزی که بی سر و صدا از قلب من میره و اون روز وقتی تو آیینه نگاه کنم به خودم افتخار میکنم.

این نوشته از طرف مامالی برای هر عزیزیست که گذرش به اینجا میفته.
 از طرف زنی که تو شادترین روزهای زندگیش هم نم اشکی تو چشماش بود و تصمیم گرفت حتی تو سخت ترین روزها هم زیبا زندگی کنه، اونطور که شایسته ی زندگی هستش❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من از خیلی وقت پیش خواننده خاموش بودم و شما رو دنبال می کنم طرز فکر و نگاه به زندگی تون رو خیلی دوست دارم همیشه شما رو دنبال می کنم تو نی نی سایت امیدوارم تمام مشکلات و ناراحتی زندگی تون به شادی بی پایان تبدیل بشه 🌻

عزیزم من از خیلی وقت پیش خواننده خاموش بودم و شما رو دنبال می کنم طرز فکر و نگاه به زندگی تون رو خیل ...

لطف دارید عزیزم 

ممنونم از دعای خیرتون

مرسی که برام کامنت گذاشتی❤️

همیشه دنبال کننده تاپیک های پرانرژیت بودم وهستم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

من تا میام یه دردم رو فراموش کنم و باهاش کنار بیام 

یهو یه درد بزرگ تر به سراغم میاد😔هرچی این زندگی جلوتر میره وحشتناک تر میشه

نمیدونم فقط زندگی من اینجوره یا همه ؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

مامالی عزیز تجربه من اینه بیشتر رنج ها و غم های ما از برخی حرفا و رفتار دیگران هست ک نمیتونیم یا نمیتونیم درست پاسخ بدیم و به اصطلاح سنگي ش رو همیشه با خودمون حمل میکنیم