2789

بابام جلو داداشم به مادربزرگم (مادر مادرم) فحش میده و خالم میفهمه و بهش میگه چرا فحش مادرمو دادی بابام هم دست میزاره رو قرآن میگه بزنه تو کمر پسرم من فحش ندادم

منم با بابام بحث کردم که بهش گفتم تو میدونستی دروغه چرا قسم خوردی گفت چون باید دل خالتو بدست می اوردم  و بعدش عصبی شد منو زد

الان منو مجبور کرد گفت به خالت بگو بابام فحش نداده منم  گفتم فحش نداده بابام گفت باید قرآن بخوری براش که پدرم اصلا فحش نداده رفت قرآن اورد من هم اصلا همچین حرفی نزدم و قسم نخوردم بهش گفتم اصلا اینو نمیگم   فقط زبونی گفتم نه فحش نداده....

خیلی دلم شکسته حس بدی دارم من خیلی ادم وسواسی هستم خیلی حساسم بنظر شما من گناهی کردم ؟؟ 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

کاردرستی کردی قسم دروغ عواقب سختی داره 

حالا چرابابات انقدر از خالت میترسه؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔