2777
2789

چت کردنی خیلی سرد و تک کلمه ای حرف میزنه.جوری که نمیشه بحث ادامه داد خیلی سفته اه 😓

میخواد بحثو ادامه بده ها ولی

بلاتکلیفه با خودش. خودشم گفت میخواد بهم نزدیک شه ولی دودله میخواد ببینه من ارزشش دارم یا نه.

به من میگه نمیخوام فعلا گاردمو بیارم.اولش اخلاقم همینه اونی که بمونه روی خوبمو هم میبینه.

خیلی هم مغرور و غده،،ناراحت که میشم میگه قهر نکن حوصله ناز خریدن ندارم میگم باید حوصله داشته باشی میگه بلد نیستم. میگم نمیخوای یا بلد نیستی؟ میگه بلد نیستم.

ولی من خسته شدم با نحوه ی چت کردنش. میگه هنوز خودتو بهم ثابت نکردی، دلم میخواد بزنم‌ تو صورتش پرنسسعلی😤 میخواد خودمو بهش ثابت کنم تا گاردشو بیاره پایین زمونه برعکس شده.من باید براش تلاش کنم😂

خیلی هم حوصلمو سر میبره😂

برعکس شده واقعا

بجای اینکه اون دنبال ناز خریدن و ثابت کردن خودش باشه تو اینکارو میکنی😐

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قحط پسره؟ اصلا ارتباط با پسر ضروریه؟

چون فکر کردم این مغروره حتما با همه همینطوره ینی هول نیس با همه نمیپره لاس بزنه با همه باشه ولی دارم خسته میشم پدرم داره در میاد سخته 🥴 چون تلاش کردن اینجوری تو طبیعت ما خانوما نیس. مخصوصا اگه تلاش یه طرفه باشه

طرف من تا این حد نیس مثلا چت میکنه حرفاش کمه اما بیشتر وقتا ویس میده و طولانیه. ی وقتا پیاماشو سین ...

منم گاهی سین میکنم هیچی نمیگم خودش یه حرفی میزنه که باز چت کنیم...الانم که یکساعته پیامم سین نکرده 🥴

طرف من تا این حد نیس مثلا چت میکنه حرفاش کمه اما بیشتر وقتا ویس میده و طولانیه. ی وقتا پیاماشو سین ...

منم گاهی سین میکنم هیچی نمیگم خودش یه حرفی میزنه که باز چت کنیم...الانم که یکساعته پیامم سین نکرده 🥴