2777
2789
عنوان

کارنامه هاتونو گرفتید یا ن

106 بازدید | 3 پست

راضی بودید از نمرات؟

به شخصه اصلا راضی نبودم انتظار داشتم افتاده داشتن باشم ولی نه در این حد داغون:/ 

لب مرزی انداختنم اعصابم بدجور خرابه بار بعد رفتم تو سایت میگه هنوز کارنامه ها نیومده با اینکه قبلش من دیدم چه گندی زدم:/ 

واقعا نمی‌دونم باید چه غلطی کنم!

مدرسه کلاس گذاشته و گفته بیاید نمره مستمر میدیم بهتون معلمامون هم اکثرا عقده ای بازی در آوردن خیلی کم نمره دادن اذییت کردن..

میتونم تک ماده کنم؟ پایه یازدهمم میرم دوازدهم از سال قبل هم تجدیدی دارم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

ازمن میشنوی همین مابین امتحاناتو بده، نزار دوازدهم

من فکرمیکردم قبول میشم هی پشت گوش انداختم، دوزادهم ازهمه سخت تره بزار بتونی تبصره هاتو برای دوازدهم استفاده کنی

امتحانای یازدهم ودهمتو همین شهریور بده بخدا دیپلم نیازت میشه

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

ازمن میشنوی همین مابین امتحاناتو بده، نزار دوازدهممن فکرمیکردم قبول میشم هی پشت گوش انداختم، دوزادهم ...

همرو نمیتونم آخه اصلا نمیشههه

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سال قبل امتحان ندادی؟ 

من اگه مرداد امتحان ندم زنگ نمیزنن ب خانواده؟

میخوام کارنامه‌مو ادیت کنم میترسم بابام بفهمه

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟