2777
2789

الان دخترم انقد گریه کرده جون نداره پاشه بخاطر دوچرخه ۱۳ سالشه وضع مالیمون بده کاش بچه دوممو نمیاوردم الان مهمونی هم نمیتونیم بریم چون چشم دخترم خیلی باد کرده بخدا خودمم دلم میخواد گریه کنم با این وضعمون دست دومشم نمیتونیم بخریم چون شوهرم میگه پول به دست دوم نمیدم خیلی ناراحته الانم داره بیرونو میبینه که دوستاش دارن با دوچرخه دور میزنن چکار کنم خیلی حالم بده😭

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختزای منم همینن الان 2ساله دوچرخه میخوان 

الان 4سالو نیمخ هستن 

فکرکنم تا 15 سالگی اینا درک نکنن بی پولی یعنی چی😓

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

الهی بگردم هیچوقت انقدر قلبم اتیش نگرفته بود تو سایت 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

اگرکمکی ازمابرمیادبگوامابهتره قانعش کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چیزی نداری تو خونه استفاده نکنی ازش بفروشی؟

جهیزیه خوبم نداشتم که مثلا توستری چیزی بفروشم حداقل هیچی نداریم 

الهی بگردم هیچوقت انقدر قلبم اتیش نگرفته بود تو سایت

دیروز رفتم سیسمونی فروشی برای پسر کوچکم ببینم لباس نداره.... بعد یکی از دخترام همراهم بود... تا اسکوتر دید گفت میخوام میخوام ... دست دختر خواهرم دیده بود چندوقته میخواد... بعد مجبور شدم پیش فروشنده بگم دخترم بیا بریم پول نیاوردم بگیرم برات

بهش یاد بده هرچیزی رو که میخایم رو نمیتونیم بدست بیاریم.....

قبول نمیکنه خودمم قبول نمیکنم ۴ ساله که میگه من هی پشت گوش انداختم الان دست دومشم گیرمون نمیاد

دختزای منم همینن الان 2ساله دوچرخه میخوان الان 4سالو نیمخ هستن فکرکنم تا 15 سالگی اینا درک نکنن بی پ ...

نسل جدید میگن اگر نمیتونی بچه نیاری

واقعا الان دوچرخه انقد گرون نیست 

از یجا قسطی میتونین تهیه کنین

نسل جدید میگن اگر نمیتونی بچه نیاریواقعا الان دوچرخه انقد گرون نیست از یجا قسطی میتونین تهیه کنین

من نمیدونستم دوقلو میشن 😞 مادرم میگه یدونه بودن تو سیسمونی میخریدم ولی دوتان نمیتونم