همسرم هر حرفی میشه یهو بهم میگه با خنده میگه زشت و من واقعا خیلی ناراحت میشم 😔چند بار بحث کردم ولی بازم میگه زشت ناراحتم بشم بهم میگه نمیشه شوخی کرد باهات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه وارد نی نی سایت شدم و اولین صحبتیه که میکنم 😂خب از نظر من یکی بخابون تو دهنش یا چشماتو کج کن ا ...
برای بال اول خیلی خشن وارد شدی 😑😂
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
شوهر من خیلی منو تحقیر میکنه ما خانوادگی اصلا وضعمون خوب نبود سال به سال میوه نمیدیدیم شوهرم پولداره ازم خوشش میاد منو تو خیابون میبینه میاد خواستگاریم خانوادش یه شدت مخالف بودن چون هم سطحشون نبودیم من قبول کردم چون فکر میکردم شانس بهم رو کرده الان همه نوع میوه تو یخچالمون هست که من قبل ازدواج اسمش رو نمیدونستم ولی انقدر گلوم بغض داره که ازش نمیره پایین 🙂
بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است