2777
2789
عنوان

این خواستگار را رد کنم یا قبول

110 بازدید | 5 پست

متولد ۷۲ قدش ۱۸۳ ظاهرشو‌دوست نداشتم پلکش خیلی افتاده بود و چشماش متقارن نبود . همشهری و خانواده خوبی داره وضعشون هم بد نیست ۴ تا خونه داره باباش که یک واحد میدن بهش بشینه . یک پارس داره تاحالام چند تا سفر خارجی رفته لیسانس داره مغازه اجاره کردن براش تعمیرات موبایل و سئوکارم هست یک ۲۰ تومن در میاره . 

نسبتا مذهبی هستن . یک خواهر داره و یک داداش که داداشش هم انگار با عروس اول انچنان اوکی نیستن . مامانش اصلا با من حرف نزد . انگار بین این و داداشش فرق هست چون برای اون مغازه خریدن حالام میخان خونه بخرن . یک مقدار هم پسر بنظر رکی میومد . و بلند پرواز و کمالگرا

گفته دختر شاد میخاد که غر نزنه که من هم افسردم هم غرغرو . گفته چند سال بریم مهاجرت کنیم و اونجا پول جمع کنیم تبدیل به ارز دیجیتال کنیم و برگردیم که من بنظرم یا باید بری یا کلا بمونی ... 

و اینکه دختر شاغل میخاد دختر خونه دار نمیخاد

علاقه علاقه علاقه

حتی خیلی کم، اگه دوستش نداشته باشی که نمیتونی هر روز صبح ببینیش. تو هم شرایطتتو گفتی بهش؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.