2777
2789

شده تو فامیلا یا دوستاتون یه نفر خیلی باکلاس باشه مثلا رفتار و پوشش چطوره؟ که بهش میگین مثلا خصوصیات زندگیشون چیه یا چه پستایی میزارن داخل اینستاگرام یا هر چیزی 

کاربری دونفره

کلا خانواده نامزدم اکثرا

چون به شدت ثروتمندن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاریم با اینکه خونشون اجاره اس ولی انقد شیک و پیک میگرده لباس تکراری قطعا نمیپوشه حرف زدنش هم فقط از خودش تعریف میکنه من اینجوریم اونجوریم ولی شوهرش و بچه هاش انگار الان از کوه اومدن همیشه شلخته وبا لباس کهنه

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بله چون ثروتمند هستن و لوازم و وسایل و رفتار به جا و شیکی دارن رفتار بیشتر تاثیر گذاره وگرنه پولدار برند پوش هم داریم که دو ساعت باهاش نشست و برخواست کنی میفهمی تازه به دوران رسیده اس.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹