2777
2789

سلااااام بچهای گل گلاب گمونم همه کمو بیش بدونن ک من بیست هفت روزه از موعد پریم میگذره ولی پری نشدم.تو اقدامم هستم هشت روز ک از موعدی ک میباس پری شم نشدم گذشته بود آز خون دادم منفی شد سه تا بیبی چک گذاشتم مثبت شد ۲۱ رفتم دکتر دوتا امپول پروژسترون ۵۰داد الانم یه هفته ازش میگذره دیشبم لکه دیدم لکه قهوه ای صبیم ک بلند شدم خیلی کم خون اومده بود...دارم داغووون میشم اعصابم ریخته بهم نمیدونم واقعا پریود شدم یا چیز دیگس متنــــــــــفرم از پریودی.راهنماییم کنید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری پریود میشی,,تنبلی تخمدان داری؟

ن گمون نکنم تا حالا ک سونویی چیزی نرفتم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ن گمون نکنم تا حالا ک سونویی چیزی نرفتم

حتما برو دکتر یه سونو گرافی برات بنویسه,کلا ازمایشات قبل بارداری رو هم بده پاپ اسمیر,,حیلی مهمه انجامشون بده

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
حتما برو دکتر یه سونو گرافی برات بنویسه,کلا ازمایشات قبل بارداری رو هم بده پاپ اسمیر,,حیلی مهمه انجا ...

دکتره ی خر رفتم میگ نیازی نیست ازمایش بدی تا یکسال باردار نشدن عادیه

ان شالله باردار میشی گلم عجله نکن,ماهم منتظریم چه میشه کرد

بخام ازمایش بدم گلم کی باید بدم بعد از پری یا قبل از پریم میشه ازمایش ک بخام ببینم کی اقدام کنم؟

ان شالله باردار میشی گلم عجله نکن,ماهم منتظریم چه میشه کرد

ان شاالله شما هم هر چه زودتر دامنتون سبز شه

بچها کسایی ازمایشات قبل از بارداری دادن یه راهنمایی کنن😔

منم موعد پریودمه سه روزه میگذره لک دارم ولی پریود نمیشم.کلافم کرده.اخه یه نیم اقدامی هم داشتم.از اونجایی که یه بار با همین نیم اقدام باردار شدم چشمم ترسیده.البته سقط شد خودش

الان استرس دارم😦😦