ببخشید طولانیه ولی حالم خوب نیس اگه می تونید باهام حرف بزنید. رابطه اولمه
7 ماهه باهمیم. من ۲۰ سال اون ۲۱. سربازه 2 ماهه دیگ تموم میشه سربازیش ، سرکار هم میره .
دلیل اینکه میخوام باهاش کات کنم خیلیه. هفته پیش هم سر اینکه آیدی چند تا دختر را تو جستجوی تلگرامش دیدم دعوام شد و گفتم دیگه به من زنگ نزن ، اما کلی التماس و خواهش کرد برگشتم. خصوصیات دیگش بد دهنِ چند دفعه بهش گفتم به من فوش نده اما گوش نمیده ، همیشه منا مقصر میدونه، خودخواهه. مثلا من ببخشید پریود شدم بعد هی میگه اره بداخلاق میشی بخاطر پریودیت هست ، منم بهش گفتم فقط اسمشا بلدی ، میگه نکنه انتظار داری قربون صدقت برم، بعد بهش گفتم نیازی نیس حداقل به ادم استرس نده و درک کن. تو چت فقط میگه دوست دارم ولی تو عمل اصلا. بخدا امروز از دستش گریه کردم حس میکنم من مشکل دارم مثل این افسرده ها شدم . من خودم خصوصیت بدم اینکه زود عصبی میشم بخاطرش دارم رو خودم کار میکنم ، بهش میگم توعم بخاطر من فوش نده یا یکم برای ادم ارزش قائل باش. برگشته میگه من خودما تغییر نمیدم طرف بخواد همینجوری کنار میاد ، بعد من هرسری براش کادو گرفتم عیب گذاشته ، برای تولدش تیشرت و کلاه خریدم ، میگه تیشرت دو تیکس و جنسش خوب نیس درصورتی که ۴۰۰ پول دادم.
خیلی تو این رابطه دارم استرس میکشم ، اما نه میتونم ولش کنم نه میتونم تحمل کنم
خسته شدم نمیدونم چیکار کنم، گیر کردم