2777
2789
عنوان

میخوام با دوست پسرم کات کنم

282 بازدید | 6 پست

ببخشید طولانیه ولی حالم خوب نیس اگه می تونید باهام حرف بزنید. رابطه اولمه 

7 ماهه باهمیم. من ۲۰ سال اون ۲۱. سربازه 2 ماهه دیگ تموم میشه سربازیش ، سرکار هم میره .

دلیل اینکه میخوام باهاش کات کنم خیلیه. هفته پیش هم سر اینکه آیدی چند تا دختر را تو جستجوی تلگرامش دیدم دعوام شد و گفتم دیگه به من زنگ نزن ، اما کلی التماس و خواهش کرد برگشتم. خصوصیات دیگش بد دهنِ چند دفعه بهش گفتم به من فوش نده اما گوش نمیده ، همیشه منا مقصر میدونه، خودخواهه. مثلا من ببخشید پریود شدم بعد هی میگه اره بداخلاق میشی بخاطر پریودیت هست ، منم بهش گفتم فقط اسمشا بلدی ، میگه نکنه انتظار داری قربون صدقت برم، بعد بهش گفتم نیازی نیس حداقل به ادم استرس نده و درک کن. تو چت فقط میگه دوست دارم ولی تو عمل اصلا. بخدا امروز از دستش گریه کردم حس میکنم من مشکل دارم مثل این افسرده ها شدم . من خودم خصوصیت بدم اینکه زود عصبی میشم بخاطرش دارم رو خودم کار میکنم ، بهش میگم توعم بخاطر من فوش نده یا یکم برای ادم ارزش قائل باش. برگشته میگه من خودما تغییر نمیدم طرف بخواد همینجوری کنار میاد ، بعد من هرسری براش کادو گرفتم عیب گذاشته ، برای تولدش تیشرت و کلاه خریدم ، میگه تیشرت دو تیکس و جنسش خوب نیس درصورتی که ۴۰۰ پول دادم.

خیلی تو این رابطه دارم استرس میکشم ، اما نه میتونم ولش کنم نه میتونم تحمل کنم

خسته شدم نمیدونم چیکار کنم، گیر کردم 

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

از اونور میگی میخام کات کنم اخرشگفتی نمیتونم ولش کنم پس چرا تاپیک زدی ؟

ببین دقیقا مشخصه قثدت دردودل هستش و با اون بیشعور هیچ جوره کات نمیکنی اخرش اون ولت میکنه و دلت میشکنه تو وابسته اش شدی کسی کا بری براش هزینه کنی کادو بگیری بجای تشکر عیب وایراد بگیره ارزش تف انداختن هم نداره من یادم نمیاد برای دوس پسر عن هم گرفته باشم فقط برای بکنفر اونم الان شوهرم شده براش یه چوب کبریت هم اگه میگرفتم کلی ازم تشکر میکرد چندبرابرش رو برام جبران میکرد 

از بس کوتاه اوندی ازت داره استفاده میکنه 

فقط باید قبل از اینکه دلت رو بشکنه ولش کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونور میگی میخام کات کنم اخرشگفتی نمیتونم ولش کنم پس چرا تاپیک زدی ؟ببین دقیقا مشخصه قثدت دردودل ...

وابسته که قطعا شدم عزیزم ، سر همین یکم سختمه بخوام یکدفعه همه چیا تموم کنم ، بعد دلیل تاپیکم هم اینکه تجربم تو این موردا کمه ، میخوام بدونم حق دارم یا نه 

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

اینوووو

کات کردنت باور کنیم 

یا اینکه بهش دادی؟ الان نگرانی ؟

سر اجبار هم نمیشه خودت نخوای هیچ کار نمیتونه کنه! 

بکنه هم اسمش میشه تجاوز ک میتونی شکایت کنی زنده گورش می‌کنن 

تاپیک هم ک تعطیل شد 

وقتی یه پسر عاشق میشه اصلا دلش نمیاد از اونی که دوسش داره کوچکترین ایرادی بگیره چه برسه که از هدیه اش!!! ایراد بگیره.

امیدوارم بدونی که پسر خوبی نیست و فقط چون الان کس دیگه ای بهش پا نمیده التماس میکنه بمونی باهاش 

برای خودت ارزش قائل باش

از زندگیت کااامل حذفش کن 

(خودم پسرم)

گود لاک