2777
2789

دیشب گف فردا میای یه سر ببینمت گفتم باشه 

گف فقط ساعت ۵،۶ کلاس دارم شایدم زودتر صبحشم یه کار اداری دارم گفتم پس من چند بیام گفت خبرت میدم اما خواستم یه ساعت حدودی بگه گفت ۱۲ شاید زودتر شاید دیرتر 

خداشاهده دیشب رفتم حموم بعدم اصلاح کردم احروزم از ۱۰ صبح ساعت چذاشتم که مبادا دیر برسم ۱۲ کامل اماده بودم بعد یک زنگ زد گف من تازه تموم شدم بعد دوباره طرفای دو گفتم کجایی؟ گفت ماشینو دادم کارواش تمیز شه😐 باز یک ساعتم سر اون بعد با اومدنش شد ۳:۴۰ دیگه بعد زنگ زده کجایی گفتم خونه گفت رسیدم بیا گفتم الان میپوشم میام

در حین پوشیدنم گوشیم زنگ خورد گفتم بر ندارم زودتر بتونم بپوشم برسم بعد وسط کوچه ک رسیدم چک کردم کوشیمو دیدم اس داده کلاسم ۴ شروع شده بیشتر این نمیتونم وایسم من میرم بعد کلاس میام پیشت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 یعنی خدا شاهده کارد بزنین خونم در نمیادد انقدر عصبیم صبح تا الان منو علاف خودش کرده منم دعوام شد باهاش گفتم نمیخواد بیای دیگه اصلا

نمیدونم حق با کدوممون بود ولی خیلی از کارش عصبی شدم بعدم من معمولا ۹ شب باید خونه باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو سر تایم بودن حساسم 

حق با شماست

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
حق با توئه اگه اینقدر تایمش شلوغ بوده بهتر این بود اون روز رو واسه قرار انتخاب نمیکرد میذاشت یه روز ...

دقیقا همینو بهش گفتم ولی حق به جانبه میگه زنگ زدم برنداشتی مگ دس من بوده؟ عوضی انگار علافشم طلبکارم هس که کلاسش دیر شده

انقد در خدمت نباش، یعنی چی که ساعت گذاشتی؟ وقتی ساعت مشخص نکرده یعتی حداقل یکی دو ساعت قبلش باید خبر بده که تو آماده شی و بری. الانم اوقات خودتو تلخ نکن کلاسش تموم شد بهت زنگ میزنه تو هم یه بهونه بیار بدون گله و اعصاب خوردی، بگو مهمون داریم کار دارم خرید میرم یا... نرو که فک نکنه هر ثانیه بگه تو سه سوته آماده ای و کار و زندگی نداری

خب باید جوابشو میدادی الانم بعدش میاد دیگه

بعدش میخوام که صد سال نیاد از چهار ارایش رو صورتمه سه بار لباس پوشیدم دراوردم زنگشم برنداشتم چون گفتم زودتر اماده شم برسم بهش چمیدونسم انقدر بی برنامه هس که میخواد اینو بگه

انقد در خدمت نباش، یعنی چی که ساعت گذاشتی؟ وقتی ساعت مشخص نکرده یعتی حداقل یکی دو ساعت قبلش باید خبر ...

ما دعوامون زیاد بود باز به هم برگشتیم قول دادیم خودمونو نگیریم واسه همین واسه اولین بار اهمیت دادم بهشم گفتم ولی اینکارو کرد تهشم شب اومد گف بیا گفتم نمیام دیگ اونم رف