2777
2789

منم بودم یکم حسودیم می‌شد 

اما خودمو جای اون خواهر میزارم اگ داداشم بعد ازدواجش ازم فاصله بگیره خیلی ناراحت میشم

بنظرم همسرتون باید سیاست مدارانه رفتار کنه اونو ک بوسید همون لحظه شمارم ببوسع

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم کار خوبی میکنه...شاید فکر کنی به ضررت باشه ولی به نفعته...چون کسی که عادت به محبت کردن داشته ...

من تو رقابت با خواهرش نیستم که بگم به ضررمه. ولی وقتی بهش میگم اکثر خواهر برادرا اینجوری نیستن که هر شب همو ببوسن میگه تو کاملا فلط میگی و هرکی هر شب خواهرشو نبوسه کارش غلطه! 

بهش میگم اکثر خواهر برادرا اینجوری نیستن که هر شب هر شب همو بوس کنن میگه چرا همهههه همینجوری هستن و ...

😂😂من و داداشم فقط عیدا روبوسی میکنیم یا اینکه اون بره دانشگاه یک ماه همو نبینیم

اینطورا

منم بودم یکم حسودیم می‌شد اما خودمو جای اون خواهر میزارم اگ داداشم بعد ازدواجش ازم فاصله بگیره خیلی ...

میگه همه ی خواهر برادرا هر شب همو میبوسن و تو چون خواهر برادر نداری نمیدونی اما از هرکدوم از دوستام میپرسم مسگن ما هر شب داداشمونو نمیبوسیم

من تو رقابت با خواهرش نیستم که بگم به ضررمه. ولی وقتی بهش میگم اکثر خواهر برادرا اینجوری نیستن که هر ...

والاما اینحوری نیستیم چه کاریه هرشب بوس کنندهمدیگه رو به نظرم نیازی به اینجورمحبت هرشب نیست  

من تو رقابت با خواهرش نیستم که بگم به ضررمه. ولی وقتی بهش میگم اکثر خواهر برادرا اینجوری نیستن که هر ...

چیکارش داری آخه چون زن گرفته که منحصرا فقط برای تو نیست که این اعتراض رو وقتی باید بگی که تو اصلا نبوسه