2777
2789

زنوشوهرم هرشب همو نمیبوسن اینجوری دقیق و منظم

بعد مگ قراره وقتی بخابن چ اتفاقی بیفته ک حتما باید همو ببوسن و اینکه اگ من بودم میشد نامزد سابق😐چون حوصله این مسخره بازیارو ندارم بحث حسادتم نیس بحث اینه ک چ دلیلی میتونه داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم با دخترم اختلاف سنیشون زیاده.

یه دختر شیرین زبون کوچولو با موهای ناز خوشگل.

شدیدا وابسته داداشش هست .اصلا این بزرگش کرده.هرشب داداش از موهاش می بوسه.

ولی فکر نکنم دخترم بزرگ شد هم داداشش اینکارو بکنه.

من و داداشام هم عید به عید یا دیدارمون طولانی بشه همو می بوسیم. 

لطفا اول نامزدی به قضایای غیرمهم حساس نشو.همین که اصرار بر شایع نبودن رفتار نامزدت داری، یعنی از اول کار در درونت حس رقابت داری.مبادا تو این تله ها بیفتی.کارشو نه تایید کن و نه غیرمرسوم بودنشو بحث کن.

اون زندگی و شوهر مال شماست.یک سال بعد که افتاد به زندگی، دیگه خواهر یادش نمی آد.

بحث حسودی نیست اما هر شب بوسیدن خواهر برادر چه ربطی به صمیمیت بچه من با عمه ش داره و اصلا چه نیازی ه ...

رابطه ی خوب خواهر و برادری احیانا باعث نمیشه خواهرشوهرت بیشتر هوای تو و بچه هات رو داشته باشه؟! 😐

یچیزی هست به اسم عشق توی خانواده که بین پدر و مادر و خواهر برادراست

الان ناراحتی شوهرت و خواهرش عشق خواهر برادری دارن و توی خانواده ی سالمی بزرگ شده که بهم عشق میورزن؟!

اگر هر روز باهم دعوا میکردن و کتک کاری راه مینداختن راضی میشدی؟!

رابطه ی خوب خواهر و برادری احیانا باعث نمیشه خواهرشوهرت بیشتر هوای تو و بچه هات رو داشته باشه؟! 😐یچ ...

عزیزم ادما نمیتونن هر شب همو نبوسن ولی خانواده ی گرمی باشن؟! بوس هر شب قبل خواب چه ربطی به این چیزایی که میگی داره؟ شما کلا تعریفت از خانواده ی صمیمی تو بوس شب خلاصه شده؟؟