2777
2789

چند سال پیش کنار ضریح امام رضا بودیم   نگو مامانم تو دلش گفته یا امام رضا کو پس انقد میگن امام رضا شفا میده چرا این همه اومدیم ندیدیم     همون لحظه من گفتم که جیش دارم بریم    اومدیم حیاطش   یه بچه بود نابینا بود      یهو چشماشو وا کرد چ چشمایی  تو اون تاریکی چشماش برق میزد   یهو عموش انداخت گردنش دووید  مردم و منو مامانم هم ب دنبالشون   عموش یه فریادای خوشحالی میکشید   (الان که دارم تعریف میکنم کل بدنم مور مور شد)

بعد ها من مشکل قلبی پیدا کردم   نمیدون چشه  شلی دریچه میترال هم دارم   هر روز و شب تپش قلب کوبنده دارم 

الان داشتم فک میکردم  گفتم امام رضا ب اذن خدا چشمارو بینایی میده !!!!!  یه دریچه هم نمیشه یکم تنگ تر شه از حالت شلی دربیاد؟؟

یا ب این بیماریا اهمیت نمیدن؟؟🥲🥲😅😅😁

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتادگی دریچه میترال یه چیز شایعه خیلی ها دارن نگران نباش ی مدت بگذره ممکنه خود به خود خوب بشه مامان ...

برا من شدیده   در حد عمل    

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
حتما شفا میده😍خدا کنه دریچه معده نی نی منم یکم تنگ شه و اسید نیاد بالا😅😍(رفلاکس داره)

انشالله شفا پیدا میکنه نترس   خیلیا این مراحلو گذروندن    بچه همسایمون هم هر چی میخورد بالا میاورد  ب مرور زمان خوب شد   الان ماشالله یه پسر بزرگ چاق و چلس

بعضي شبا تو خونمون ، بابام به مادرم ميگه/ ميخوام برم امام رضا ، به خدا دلم تنگه ديگه/بابام ميگه امام رضا مريضا رو شفا ميده/دواي درد مردم از طرف خدا ميده/ ميخوام برم به مشهد و يه هفته اونجا بمونم/تو حرم امام رضا نماز حاجت بخونم/بهش ميگم امام رضا مريضا رو شفا بده/دواي درد مردم از طرف خدا بده….(مرحوم آقاسي)

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دریچه دیگه کار امامزاده هاست...

🤣🤣یه مدت فکم مشکل پیدا کرده بود و نمیتونستم غذا بخورم  نامزد هم بودم ابرو میرف  هیچ جا غذا نمیخوردم که متوجه مشکل فک ام نشن   همیشه گشنه می موندم (کامل باز نمیشد قاشق دهنم نمیرف ب زور باز میکردم صدا شکستن میداد و درد داشت و.ـــ)

یه بار نگه داشتن ماشینو جلو امام زاده رفتن بستنی بخرن   خب مجبور بودم بخورم بخاطر مشکل فکم نمیتونستم بخورم دنبال بهانه جور کردن بودم

برگشتم مناره هاشو دیدم یه نظر با بغض و ناراحتی کردم بخدا     بخداوندی خدا قسم همون لحظه فک ام خوب شد   همون ثانیه      صد بار دهنمو باز بسته کردم امتحان میکردم ببینم درست شده واقعا    دیدم اره کار خودشو کرده 

بعد پنج سال اومدیم همسایه شدیم    همیشه سلام میکنم و عرض اردات میکنم 😍😍😁😁

دکتر بهت گفته؟انشالله خود به خود بهتر بشه عزیزم غصه شو نخور

اره    عصر ها تپش قلب شدید میگیرم   باید دراز بکشم و قرص بخورم     دلمم نی نی میخواد   دکتر گفته خطر داره باید تحت نظر باشی و ...

خلاصه دلم کنده شده    دلواپسم    موقع دعا کردن اگه میشه منم دعا کنین 

دکتر بهت گفته؟انشالله خود به خود بهتر بشه عزیزم غصه شو نخور

اره    عصر ها تپش قلب شدید میگیرم   باید دراز بکشم و قرص بخورم     دلمم نی نی میخواد   دکتر گفته خطر داره باید تحت نظر باشی و ...

خلاصه دلم کنده شده    دلواپسم    موقع دعا کردن اگه میشه منم دعا کنین 

عزبزم همه بچه ها دریچه معده شون گشاده همه هم بالا میارنالکی عیب نذار رو بچه

بچه من اصلا بالا نمیاره🙂رفلاکس پنهان داره و بی اشتهایی شدید...الانم یکسالشه‌ از اون حالت نوزادی در اومده که بگیم معده تکامل پیدا نکرده...

انشاا... برطرف بشه خیلی اذیت میشه 

انشالله شفا پیدا میکنه نترس خیلیا این مراحلو گذروندن بچه همسایمون هم هر چی میخورد بالا میاورد ...

پسر من اصلا بالا نمیاره...فقط بی اشتها...هیچ چی نمیخوره و لاغر و ضعیفه...کلی دکتر بردم فایده نداشته‌‌‌...منتظر معجزه خدام😍🙏