2777
2789
عنوان

برای زایمان پله

348 بازدید | 9 پست

سلام

۴۰ هفته هستم

برای زایمان بالا رفتن از پله بهتره یا پایین اومدن از پله

هر راهکار دیگه ای دارین بگین.

گلاب میخورم 

شیاف گل مغربی هم میزارم

پیاده روی هم دارم

ماساژ پرینه هم میدم

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بالا رفتنی یه پایین اومدنی هم دارهکلا میگن پله روی خوبه

خب یه ور رو میشه با آسانسور برم

کدوم راه رو با آسانسور برم؟ بالا یا پایین

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
صبر کن دردات خودش شروع بشه نشد برو امپول فشار میزنن

خب با درد برم بیمارستان بهتره

تا با آمپول دردم بگیره

خیلی ببخشید گلم رابطه هم داشته باش و نوک سینه ها رو ماساژ بده زیر دوش آب

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 

رابطه که سخته

ولی ماساژ سینه انجام میدم

پله رو نمیدونی بالا بهتره یا پایین؟

به نظرم پایین اومدنی بهتره .بالا رفتن نفس کم میاری خدای نکرده حالت بد میشه

مرسی

دعا کن زودتر و راحت زایمان کنم