2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره ام لطفاً دعام کن سفر کربلام جوربشه ،انشالله شماهم هرچه زودتر حالتون خوب بشه و شفا پیدا کنید.

چشم عزیزم ازت میخوام سفر کربلا رفتی برای منم دعا کنید .. انشالله چه جور میشه براتون آیت الکرسی خوندم و به نیتتون یه سوره واقعه 

چشم عزیزم ازت میخوام سفر کربلا رفتی برای منم دعا کنید .. انشالله چه جور میشه براتون آیت الکرسی خوندم ...

ممنون عزیزم شما خیلی مهربونی انشالله که خیلی زود شفا پیدا میکنی،عزیزم شما  اگر میتونی از کسی که تازگی رفته کربلا تربت امام حسین علیه السلام بگیرو روش ۷۰مرتبه سوره حمد بخون و بعدبا آب مخلوط کن و بخور ،اگرهم تربت گیرت نیومد۷۰مرتبه سوره حمد هدیه به حضرت ام البنین به نیت شفات بخون انشالله که خیلی زود حالت خوب می شه.

ممنون عزیزم شما خیلی مهربونی انشالله که خیلی زود شفا پیدا میکنی،عزیزم شما اگر میتونی از کسی که تازگ ...

انشالله سه ساله که در گیر خونریزی شدم هر ماه هم کلی دارو میخورم بی فایده الان 18 روزه که پریودم دارو هم تاثیر نداره... قراره برم تست بدم و عکس رنگی دعام کن نگران شدم .. دارم تربت خیر ببینی الان میخونم