2777
2789

ولي نميدونم چرا مستاجر انقد بيخيال هست

اصلا نميپرسه برنامه من چيه واسه تمديد

پارسالم هم باهاش تمديد كردم و خودم ديدم خبري ازش نشد باهاش تماس گرفتم 

يك هفته مونده بود ب موعدش!!گفتم برنامت چيه يك هفته ديگه تمومه گفت شما برنامه تون چيه؟

با وجودي ك خونه رو ميخاست چون ميگفت من مشكلي ندارم ميرم جاي ديگه ولي زن و بچم اينجا راحت تر هستن 

با اين حال تو حرفاش ي جوري هم وانمود ميكرد ك خب اگه با قيمت من ب توافق نرسه الان بلند ميشه.

اخه توي يك هفته چطوري پيدا كني خونه اسباب كشي كني

بنظرتون امسالم دوباره خودم بهش خبر بدم يا منتظرش بمونم؟ 

لطفا اوناي ك خودشون تجربه مشكلات مالك مستاجري دارن نظر بدين

افرين

تعداد رای : 17
نظرسنجی
نه تماس نگير
4
23%
اره باهاش تماس بگير
12
70%
نميدانم
0
0%
مشاهده
1
5%

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

به بنگاه اطلاع بده که بپرسه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید صاحب خونه دوماه قبل  بگه میخام امسال انقدر زیاد کنم میشینی یا تمدید میکنی؟ 

تابوده صاحب خونه تماس گرفته 

مگر اینکه مستاجر نخواد اون خونه رو تمدید کنه، اون موقع تماس میگیره با صاحب خونه ومیگه من امسال قصد بلند شدن دارم رهنمو آماده کنید 

والا ماازسه ماه قبل باصاحبخونه تماس میگیریم چندسال هم تمدیدمیکنیم ولی امسال دوستای شوهرم بهش گفتن تماس نگیرید که فک نکنه خونه اشومیخوای وطاقچه بالا بزار ولی بااین وجودرفتیم صحبت کردیم قراره بهمون خبربده .شایدواقعا سرش شلوغه ومنظوری نداره درهرصورت شمایه اماربگیر ببین قیمتاچجوریه خبری شدکه بهش بگونشد بگوبلندشو مستاجرمیخوادبیاد

گاهی انسانم آرزوست
والا ماازسه ماه قبل باصاحبخونه تماس میگیریم چندسال هم تمدیدمیکنیم ولی امسال دوستای شوهرم بهش گفتن تم ...

بنظرم اونم داره همين كار ميكنه

من از حرفاش متوجه شدم بخاطر همين دچار ترديد شدم ك ز بزنم يا نه

چون فهميد من ادم نادرستي نيستم ك بگم بمنچه فلان قيمت فقط ميدم يا اذيتش كنم بخاطر يك هفته فرصتش البته خودشم ادم بدي نيست ولي از اينكه حس كردم سواستفاده كرد بدم اومد

ي جوري وانمود كرد ك براش فرقي نداره بمونه يا بره و تا تونست كوبيد تو سر خونه بعدم تو حرفاش فقط گفت من زن و بچم اينجا راحتتره بخاطر همين حس كردم داره از اين روش استفاده ميكنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره