2777
2789

بزارید اولش بکم شوهرم خیلی دوسم داره الانم باردارم و اخرای پنج ماهگیمه همکاریم باهم و از طریق همکاری ازدواج کردیم 

باهمه نداریاش ساختم خیلی هم کوتاه اومدم فقط بخاطر اینک آدم خوبیه باهاش ساختم اینم آدم بدی نیس در کل راضیم ازش]خاستم یه کلیتی از زندگیم داشته باشید[

خواهرم حدودا ی ماهه اومده خونمون علیرغم همه‌ی مخالفت‌هایی ک از طرف خانوادم بود دلم میخاس پیشرفت کنه  کلی هم تجدید آورده دهم رو یازدهم ک نهایی بود قطعا کلی تجدید میاره دوبار تا حالاخواهرم بهم گفته شوهرت تو میری دسشویی میاد لبمو بوس میکنه دهنشو میندازه تو دهم دیشبم تو آسانسور فرستادمش خرید باز اینکارو کرده بود باهاش آبجیم دختر خوبیه هرچی بشه شاید سربسته اما میگه بهم 

آبجیم بهم گفت برم خیلی وقتا دوست داشتم بره آما فقط بخاطر اینک ناراحت نشه و امتحانشو خراب نکنه مانع شدم اما امروز گفت برم گفتم برو و گفتم مقصر خودتی ک میچسبی بهش در صورتی ک دیدم شوهرمو وقتی آبجیم درس میخونه میره میشینه پیشش باهاش شوخی میکنه همدیگرو ب شوخی میزنن منم رو این حساب بهشون توجه نکردم فکردم دارن شوخی میکنن 

نمیدونم حالم اصلا خوب نیست شما بگید چیکار کنم راه درست چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا به شوهرت نمیگی

این آدم خوبیه؟؟

میدونی چقد تو روحیه اون دختر تاثیر میزاره

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

نمیدونم ب روی سوهان بیارم یا نه 

اگه بیارم شاید ار آبجیم بدش بیاد 

راستی اینو یادم رفت بگم آبجیم بهشان ام اس داده خجالت بکش بخاطر آبجیم و بهم نریختن زندگیت چیزی نمیگم 

اونم گفته ببخشید دست خودم نیست.....

م شک کرده بودم اما الان و تو این ساعت ب یقین رسیدم

علنن ازخواهرت لب گرفته لباشو بوس کرده این ی نوع تجاوزه و خیانته من باشم مستقیم طلاق 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خیلی راحت از کنار این قضیه گذشتید و تازه خواهرتون رو مقصر میدونید؟؟؟؟؟؟

دوبار بهتون گفته که شوهرتون چیکار کرده شما چه ژور هیچ واکنشی نداشتید؟؟؟

یا این تاپیک سرکاریه یا شما واقعا بی تفاوت و نادرست عمل کردید

اصلا مگه میشه با وجود این اتفاقات خواهرتون بازهم خونتون بمونه؟؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️