2777
2789

شیرازیا بیاین

با ده میلیارد یه جای نسبتا خوب شیراز ویلایی قابل سکونت گیر میاد؟ یا الکی نگردیم..

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

جای خوب وباکلاس تو شیراز قصرودشت وفرهنگ شهر هست...قیمت خونه تو قصرودشت حدود ۱۵۰ میلیارد تا ۱۸۰ میلیارد بالاتر هم هست...قسمت های دیگه شیراز هم هست که ممکنه اون قیمت گیرت بیاد ولی خب جاهای پایین تر هست ..کلا ۱۱ تا منطقه داره که از منطقه ۱ به پایین شروع میشه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای خوب وباکلاس تو شیراز قصرودشت وفرهنگ شهر هست...قیمت خونه تو قصرودشت حدود ۱۵۰ میلیارد تا ۱۸۰ میلیا ...

من محله ای میخوام که امنیت داشته باشه و ادماش با فرهنگ باشن یه جای نرمال قابل قبول

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔