2777
2789

دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد طرف رفتارش یه چیزه دلش یه چیز دیگه  من کراشمو که از قضا همسایه بود فالو کردم یعنی محل کارش روبرو خونمون بود حالا ایشون از وقتی متوجه شدن من فالو کردم تو خیابون ذول میزدن منم برا اینکه ضایع نباشم نگاه نمیکردم بعد چند روز ریپلای زدن که نشون میداد میخواد سر صحبت باز کنه و من فقط لایکش کردم دیگه چند روز پیش یه استوری از اهنگ چاوشی گذاشتم که ایشونم همون قسمت آهنگو نوشت یه علامت سوال گذاشت و منم گفتم بله ایشون گفتن چون از اهنگ چاوشی خوششون اومده ریکشن نشون دادن منم دیگه اهمیت ندادم تا اینکه دیشب دیگه هیچ استوری نزاشتم الان یه استوری گذاشته حس میکنم منظورش با منه  فک کرده با این رفتارا من جذبش میشم مرتیکه مودی😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت مودی تزی خوب نگاه کن و باهاش بحرف ببین حرفش چیه ☹️

بهش گفتم بله که ببینم حرفش چیه ولی خودش گفت فقط بخاطر اهنگ چاوشی ریکشن نشون دادم منم گفتم خیلیم عالی دیگه جواب نداد