2777
2789
عنوان

حال زیبای من

123 بازدید | 6 پست

سلام دوستای خوبم

من مدتی بود آشفته بودم

چند روزه یه تصمیم مهم توم گرفتم ک کلا میخوام تغییرات اساسی تو خودم و وضعیت زندگیم انجام بدم

اول اینکه خیلی محتاج دعای خیر شما هستم

امروز بعد از نماز گفتم یه بازنگری تو زندگیم داشته باشم

بعد از ازدواج تا الان

دیدم ک فراز و نشیب های زیادی از زندگیم داشتم که گام به گام باعث شد اینهمه آشفتگی و بیرون بیاد.

و حس بسیار بالایی که تصمیم به تغییر و تحول بزرگی گرفتم

و ان شاءالله خدا کمگ کنه دیگه بعدش اجازه نمیدم تو این همه سختی ها، باز میخوام خودمو گم کنم و باز بشم آشفتگی بشم.

دیدم که چقدر لذت و شادی تو زندگیم هست که شاید اکثر اوقات مشکلات را نذاشته این شادی ها رو ببینم

یادم افتاد مجردی که چقدر در انتظار یه همسر خوب بودم و الان خداروشکر خداوند یه همسر عالی بهم داد

و خیلی چیزهای مثبت دیگه که شاید اصلا اونها رو بهشون توجه نمیکردم

الانم از شماها میخوام برام دعا کنین

از حضرت زهرا س بخواین برام دعا کنه برا این تحول بزرگی که میخوام تو خودم و خونه زندگیم بیارم.

ان شاءالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.