2777
2789

من اصلا اینجوری نبودم.. تو عمرم نمره زیر ۱۰ نگرفته بودم، شاید ۱۵ میگرفتم و بابتش کلی دعوام میکردم ولی زیر ۱۰ نه حالم خیلی بده هنوز کارناممو به مامانم نشون ندادم میدونم اگه نشون بدم حالش خیلی خیلی بد میشه.. رشتم تجربیه با اصرار خودم اومدم و بهشون قول دادم درس بخونم، امسال بخاطر من ۵۰ میلیون پول شهریه دادن با حقوق کارگری اما خب این وضعیت منه.. حتی الانم داشتم درس میخوندم نمیتونستم تمرکز کنم، چیکار کنم؟

اگه الان بهش بگم اخر هفته حتی دیگه منو با خودشون مسافرت نمیبرن و مجبورم میکنن تغیبر رشته بدم.. واقعا حالم بده

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
معدل کلت چند شدهو اینکه پایه چندمی

معدل کل نیومده 

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=348048474]معدل کل نیومده [/QUOTکلاس چندمی

۱۰

۱۰

عیبی نداره

تلاشتو بیشتر بکن

مگه به این رشته علاقه نداری؟

پس تمام تلاشتو بکن تا به شغلی که میخوای برسی و همه امتحانات رو سعی کن خوب بده چون تو کنکور تاثیر داره اگر خانوادت چیزی گفتن بگو سری بعد تلاشمو میکنم اینقدر تلاش میکنم که این نمرمو به ۲۰ یا ۱۹ برسونم اگه به حرفت عمل کنی پدر مادرت هم کاری نمیکنن که تغییر رشته بدی

پس سخت تلاش کن