2777
2789

چه سیاست هایی دارید توی رفتار با همسرتون

معمولا چجوری جذبش میکنید و دلبری میکنید که علاقه‌ش بهتون بیشتر بشه؟ بیاید شگردهای زنانه‌مون به هم یاد بدیم😁

من بارها تاپیک زدم دو نفر جواب دادن بقیه هم گفتن اومدم یاد بگیرم چون مشاور روابط هستم دقیق میخواستم برای همه توضیح بدم که استقبال نشد حتی ی تاپیک هم زدم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

من بارها تاپیک زدم دو نفر جواب دادن بقیه هم گفتن اومدم یاد بگیرم چون مشاور روابط هستم دقیق میخواستم ...

نمیدونم چرا اینجا همه عاشق تاپیک خیانت و... هستن

یه تاپیک به درد بخور بزنی کسی پیداش نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا اینجا همه عاشق تاپیک خیانت و... هستنیه تاپیک به درد بخور بزنی کسی پیداش نمیشه

دقیقا تاپیک منو بخون 

تو ایتا میتونم کمکت کنم گلم @Ghaf_09

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋