2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا فردا صبر کن اگه دیدی خبری نشد خودت یه خبری ازش بگیر مثلا بگو سلام صبحتون بخیر خیلی ساده ببین چطور رفتار میکنه اگه گرم گرفت که یعنی خوشش اومده و منتظر چراغ سبز تو بوده اگه دیدی خیلی کوتاه و جدی جواب میده مطمعن باش نمیخواد باهات صحبت کنه 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خب تا فردا صبر کن اگه دیدی خبری نشد خودت یه خبری ازش بگیر مثلا بگو سلام صبحتون بخیر خیلی ساده ببین چ ...

این پسر 7 سال پیش اونموقع ک دانشجو بودیم منو دید از من خیلی خوشش اومد ولی چون زشت بود من باهاش ادامه ندادم الان عمل اینا کرده خیلی تغییر کرده قشنگ شده من اتفاقی اینستا دیدمش بهش گفتم ک تو فلانی هستیو اینا چیزی از گذشته یادش نیومد بعد گف بیا ببینمت یادم میاد یا نه منم گفتم فقط از رو کنجکاوی پیام دادم ببینم همونی یا نه. امروز رفتم دیدنش بعدش گف چرا ازدواج نکردی گفتم از کسی خوشم نیومده گف اینهمه پسر ینی از کسی خوشت نیومده گفتم نیومده دیگه بعد من گفتم خودت چرا ازدواج نکردی گف دنبالش هستم با کسی ک معیارامو داشته باشه بعد یه دور کوچیک زدیم من برگشتم خونه

بنظرت طبق حرفاش خوشش نیومده از من؟

این پسر 7 سال پیش اونموقع ک دانشجو بودیم منو دید از من خیلی خوشش اومد ولی چون زشت بود من باهاش ادامه ...

والا چی بگم شما کلا واسه چیز دیگه ای قرار گذاشتین هیچ رابطه ای بینتون نبوده که بگم حتما نظری داره روت مثلا اگه برای جلسه آشنایی باهم قرار میزاشتین میشد یه چیزی بگی ولی الان شما قرار گذاشته بودین که فقط پسره یادش بیاد کی هستی و فکر نمیکنم بهت پیام بده چون اون موقع ازت خوشش میومده و قبولش نکردی حالا چون عمل کرده نظرت عوض شده بنظرم پسره کامل درک میکنه و احتمالا پیام نده 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚