2777
2789
عنوان

خیلی خستم خدایا

74 بازدید | 6 پست

دیگه از خستگی به حال خودم گری میگیره

چقد زحمت کشیدم

چقد شبانه روز درس خوندم

شاغل شدم. پول جمع کردم. هر چی خواستم خریدم تا شاید طعم خوشبختی رو بچشم

غافل ازینکه اونی که از اولش بدبخت بوده تا اخر خوشبخت نمیشه

یه ازدواج ارزو شده واسم داشتن بچه و حس دوست داشتن و عشق.... همشون خیالین و من مفهومش و هیچ وقت تو زندگی درک نکردم

پدری که تا ۳۵ سالگی هم یک کلمه نخواسته حرف بزنه باهامون و ازینم محرومیم

خدایا دیگه خستم.... کاش قبر چراغ داشت. اطرافش طبیعت دیده میشد و نمیترسیدم از قبر و راضی میشدم به مرگ

میدونم وقتی میمیرم که راضی شم....

بغلم کن که خیلی حالم خرابه

سلام ممکنه باهاتون صحبت کنم؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایین

شما حسابداری خوندید؟؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بله

من نظرتون رو داخل یه تاپیک دیدم

دقیقا یادم‌نیست کدوم بود

من میخام برم حسابداری بخونم برای دانشگاه

خواستم‌ازتون بپرسم‌نظرتون چیه راجب این چیه؟؟؟ بازار کار داره؟؟

من نظرتون رو داخل یه تاپیک دیدمدقیقا یادم‌نیست کدوم بودمن میخام برم حسابداری بخونم برای دانشگاهخواست ...

حسابداری و مدیریت جزو زشته هایین که همه جا خواهان دارن

حسابداری بخون کنارش نرم افزارهای کاربردی بروزش رو هم برو کار کن. عالیه