2777
2789

سه  ساله به بهونه های مختلف احوالپرسی میکنه شمارمو از مخابرات گیر اورده از همون اول بهش گفتم زنگ نزن گفت باشه ولی گوش نداد تا اینکه ازش اعتراف گرفتم که پیگیره ومیخواد یعنی  من که متاهلم برم... خودش متاهله یه بچه بزرگ داره منم متاهلم انقدر از خدا دور شده میگم من متاهلم برای چی پیام میدی میگه همسرتو دیدم مال نیست 

همسر من خوش قد و بالاست خوش هیکله چهره مناسبی داره موهای پرپشت مودب و متعهد و بااخلاقه نمیگم هیچ اشکالی نداره چرا مشکلاتم داریم کمم نیست از نظر وضع مالی درامدش به سی نمیرسه و خونه و ماشین معمولی داره ولی این پسر عموم تا پنج بیشتر نخونده بعد رفته دنبال کار صنعتی و باغدار و ماشین سنگین پولدار شده و با کله گنده های مملکت میپره. و حالا فکر میکنه سری تو سراست و میتونه به خواسته 20سال قبلش برسه ـ

به خواهرش گفتم به گربه میگی پیشت میره اما اون انقدر شعور نداره پدرم مادرم بهش گفتن باز ول نمیکنه حتی شوهرمم فهمیده و بهش زنگ زده و اتمام حجت کرده  اما... سیم کارتمم به دلایلی اصلا نمیتونم عوض کنم. الان دیگه مسدود کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شوووهرت باهاش برخورد کرده باز زنگ میزنه؟😐

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چه جالب شوهرت فقط حرف زد باهاش؟ 

یکی از مردای مجرد فامیل شوهرم به من زنگ میزد خیلی پررو و بی خجالت میگفت طلاق بگیر من میخوامت اگه شوهرم میفهمید الان باید منتظر اعدامش میبودم

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

چه جالب شوهرت فقط حرف زد باهاش؟ یکی از مردای مجرد فامیل شوهرم به من زنگ میزد خیلی پررو و بی خجالت می ...

چطوری ردش کردی؟ منظورم اینه که چیکار کردی دست از سرت برداشت؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چطوری ردش کردی؟ منظورم اینه که چیکار کردی دست از سرت برداشت؟

تحقیرش کردم بعدم گفتم من ترسی از کسی ندارم شرفتو تو فامیل میبرم کافی بود باباش بفهمه همچین شکری خورده خونه و ماشین همه چیو بگیره ازش بلاک کردم  چندبار با شماره های دیگه زنگ زد ولی یعد دیگهو تمام 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️