2777
2789

صدبار زنگ شوهرم زد که پسرتو بیار خونم به من زنگ زد من گفتم باید از پدرش اجازه بگیرم پدرش گفت مشکلی نداره منم اونروز گفتم برو حموم رفت حموم اماده شد لباس نو پوشید بردنش خونه عمش بعد یه روز موند فرداش رفت خونه جاریم زنگ زد به شوهرم که بیا بچتو ببر اذیتم کرده شوهرمم با عصبانیت اومد خونه به من چیزی نگفت گفتش بیا بریم دنبال پسرم گفتم چشم اماده شدم راه افتادیم رفتیم دم خونه جاریم (خواهر شوهرم رفته بود اونجا پسر همسرم رو برده بود با خودش)  پسرشو صدا کرد یهو خواهر شوهرم گفت چیزی بهش نگیا پسرت اروم بود بقیه شیطونی میکردن من گفتم بیا ببریش تا اذیت نشه بعد من فهمیدم که خواهرش زنگ زده که بیاد دنبال پسرش 

بعدا از جاریم شنیدم که گفته داداشم پسر گندیدشو اورده خونه من بچشم شیطونه  من بردمش حموم به خاطر اون نمیتونم جایی برم بس که شیطونه میاد میزاره خونه من میره😳😳

الان من اتیش گرفتم به خدا گفتم خدا خودش جوابشو بده انشاالله 

خیلی ناراحتم😔😔 خواهرشوهرم خیلی دوروعه به شدت 

متاهل و متعهد

صدبار از اون موقع زنگ زد که پسرتو بیار همسرم موافقت نکرد که ببرتش خبر نداره خواهرش این چیزارو پشتش گفته فقط  چون فرداش زنگ زد گفت بیا ببرش اذیتم میکنه شوهرم ناراحت شد چون خودش گفت بیاد بیاد اذیتم نمیکنه

متاهل و متعهد

نذارید بچه هاتونو خونه کسی 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم به روش میاوردمیا سری دیگه حتما حرفاش رو‌ یادآوری میکردماز پسر بپرس ببین اذیتش نکردن

اتفاقا  منتظرم برم خونه با پسر همسرم حرف بزنم  وقتی باباشو دید حالش گرفته بود چشماش اشکی بود انگار اتفاقی افتاده بود من الان مهمانی هستم

متاهل و متعهد

اتفاقا منتظرم برم خونه با پسر همسرم حرف بزنم وقتی باباشو دید حالش گرفته بود چشماش اشکی بود انگار ا ...

رفتی در حضور همسرت حتما ازش بپرس 

مهربونی کن 

طرفداریشو‌کن 

نزار بهش ظلم کنن 

تاپیک قبلیت هم خوندم 

شتید با این کارها همسر و‌پسر هم پشتت دراومدن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

رفتی در حضور همسرت حتما ازش بپرس مهربونی کن طرفداریشو‌کن نزار بهش ظلم کنن تاپیک قبلیت هم خوندم شتید ...

در حظور همسرم هیچی نمیگه من شوهرمو میشناسم باز میگه من درمورد خواهرش حرف در اوردم😔

متاهل و متعهد

رفتی در حضور همسرت حتما ازش بپرس مهربونی کن طرفداریشو‌کن نزار بهش ظلم کنن تاپیک قبلیت هم خوندم شتید ...

در حظور همسرم هیچی نمیگه من شوهرمو میشناسم باز میگه من درمورد خواهرش حرف در اوردم😔

متاهل و متعهد

پس یه کاری کن 

وقتی پسره داره حرف میزنه و گله گذاری میکنه از عمه ش

صداشو ضبط کن 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

چطور راضی میشی بچه ات شب جای دیگه بمونه تعجب می‌کنم. من امکان نداره بذارم بچه ام بدون من شب جایی بمونه حتی خونه مادرم. جاری ام خواهرشوهر همه ی دور و بری هام اینجوری آن. نذاااار که منت سرت نباشه

معلومه خیلی باشخصیت هستی پسرهمسرت چن سالشه و مشخصه شمارو خیلی قبول داره

10سالشع نه اصلا باهام خوب نیس اوایل خیلی باهم خوب بودیم ولی خوانواده شوهرم پرش میکنن در حدی که بهم میگه زودتر طلاقتو بگیر از زندگیمون برو 😔

قبلا اینجوری  نبود من میدونم اونا تحریکش میکنن بر علیه من 

متاهل و متعهد