2777
2789
عنوان

توده در سینه

1275 بازدید | 75 پست

خانوما خیلی نگرانم نوک یکی از سینه هام رفته داخل یکسال پیش ب طور اتفاقی سینم رو دست زدم یه توده توش بود دردم ندارم رفتم سونوگرافی گفت توده هایپواکو الان از پارسال تا الان ک رفتم سونو یک میل و نیم بزرگتر شده رفتم دکتر باز گفت هر چند ماه بیا سونو گرافی

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

چرا نوک سینم رفته داخل بخدا از استرسش یه خواب درستم ندارم لزفا واسم دعا کنید چیزیم نباشه

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سینتون عکس میگیرن، دکتر بهتون نگفته انجام بدید ؟ حتما تودتون خوش خیم بوده نترسید ان شالله که چی ...

نه گفت نمونه برداری برو تا خیالت راحت بشه ولی نگفت ماموگرافی نمونه برداریم میترسم برم

سلام رفتی دکتر چیشد؟

رفتم سونو گرافی اندازش ۲ میل بزرگتر شده بود گفت ب نظر میرسه که خوشخیمه اگه میخای خیالت راحت بشه برو نمونا برداری نرفتم نمونه برداری هنوز

علائمت چی بود عزیزم؟

ب طور اتفاقی یه توده تو سینم حس کردم نوک همون سینه هم یکم فرو رفته لطفا دعا کن چیزیم نباشه🥲

ب طور اتفاقی یه توده تو سینم حس کردم نوک همون سینه هم یکم فرو رفته لطفا دعا کن چیزیم نباشه🥲

منم. سونو دارم چشم توام دعاکن توده چجوریخ کجاس کدوم سمته 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤
منم. سونو دارم چشم توام دعاکن توده چجوریخ کجاس کدوم سمته

یه چیز گردیه میاد زیر دست سونو دادی چی گفت شمام توده داری؟

علائمت چیه دردم داری؟

یه چیز گردیه میاد زیر دست سونو دادی چی گفت شمام توده داری؟علائمت چیه دردم داری؟

درد دارم سوزش زیز بغلم درد میکنه مامو انجام نداد گف سنت کمه فق سونو

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤
درد دارم سوزش زیز بغلم درد میکنه مامو انجام نداد گف سنت کمه فق سونو

خب چی گفت تو سونوت چی نوشته