2777
2789
عنوان

شوهرم همش توگوشیه

136 بازدید | 8 پست

یکسرهههه از وقتی از سرکار میاد میشینه توگوشی من ی کلمم بگم میگ بمنچه نگو ب من  .یا میگ‌خومن چیکارکنم هیچچچ کاری توخونه نمیکنه یکسرعهه درحال کلیپ اینستا دیدنه  خیلی خستم دیگ  اینقدر میشینه توگوشی تا خوابش ببره هندزفری هم میزنع.  منو دخترم فقط میشیم جفتش. نمیدونم چیکارکنم هرکاریم کردم بهش گفتم کمتربرو براما وقت بزار گوشیو گرفتم دوباره بردش.   شوهرت شمام اینجورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیشو بردار برو قسمت تنظیمات قسمت نقاط دسترسی یا ای پی ان اون قسمت ایرانسل یا همراه اول رو باز کن برو پایین ببین قسمت پروککسی یه آدرس اینترنتی دبلیو دبیلیو نقطه فلان وارد کن بعد سیو کن اینجوری نت اش ضعیف میشه نمیتونه بره اینستا 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

برین بیرون خیابون گردی کنین دور دور با ماشین و اینا

همش توگوشیه اصن ازجاش تکونی نمیخوره اینقدر میشینه تاخوابش ببره.  ای خواهر اگ میبردمون بیرون ک گلایه نمی‌کردم ازش اینجا

همش توگوشیه اصن ازجاش تکونی نمیخوره اینقدر میشینه تاخوابش ببره. ای خواهر اگ میبردمون بیرون ک گلایه ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم والا این چندساله اینجور شدن وابستگی به گوشی زیاد شده بین همه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم والا این چندساله اینجور شدن وابستگی به گوشی زیاد شده بین همه

پس چرا من اینجور نیستم منم دلم میخواد کلی چیز نصب کنم میگم گناه داره شوهرم و بچم. وثتمو بزارم ی ثانیه هم توبرنامع های دیگ ی ایتادارم ی نی نی سایت فقط