2777
2789
عنوان

تم رنگ اتاق خواب دختر مجرد

125 بازدید | 8 پست

سلام ۲۹ سالمه ، دارم وارد ۳۰ میشم و مجردم ،

بالاخره بعد قرنی یه اتاقی برام درست شد ، که دیگه مشترک نباشه و هی هردقیقه بخاطر جا رختوابی و کمد لباس مشترک و انباری و ... نیان اتاق توی حریم شخصیم سرک بکشن . 

تم اتاقمو سفید زدم ، یعنی کمد دیواری رنگ سفید ، تخت ساده رنگ سفید ، باید روتختی و لحاف و روبالشتی بگیرم فلن ندارم ، اوناهم رنگ سفید احتمالا بگیرم ماه دیگه . 

قاب آینه دیواری هم سفید هست (این آینه سازه یکماهه قراره بیاد نصبش کنه هی میگه سرم شلوغه خیلی بدقوله) ، اگه میز و صندلی بخرم اونا هم رنگ سفید میخوام . رنگ تیره دوست ندارم . 

فک میکنم رنگ روشن اتاقو دلباز تر نشون میده!

بعد همین دیگه ..

فرش نداره اتاقم فلن یه قالیچه دایره ای کوچیک انداختم وسط رنگش کرم و آبی کمرنگه . 

اتاقای شما چجوریه به اون مرحله رسیدین اتاق جدا داشته باشین یا به سلیقه خودتون بتونید چیدمان کنید ؟

چه متاهل چه مجرد نظر بدین 😁

یکم ایده و نظر و عکس بدید 😊😍🥰

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

اتاقم یاسی رنگه ولی عاشق ترکیب سبز سدری و کرمم

یه روزی این رنگیش میکنم😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتاقم یاسی رنگه ولی عاشق ترکیب سبز سدری و کرممیه روزی این رنگیش میکنم😍

چه قشنگ کاغذ دیواری هم زدی یا رنگ دیوار داره یا وسایلات این رنگن ؟

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
سفید خوبه همون

🤩

چه قشنگ کاغذ دیواری هم زدی یا رنگ دیوار داره یا وسایلات این رنگن ؟

کاغذ دیواری و پرده و روتختی یاسیه

تخت و کمدم هم سفیده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم کمد و تخت و روتختی و میز ارایش و تحریر همه سفیددیوار ها ابی ملایمه یه فرش کوچیک نارنجی هم انداخت ...

چه قشنگ🤩🙂 ایده ی خوبیه ، دیوار رنگه یا کاغذ دیواری ؟