2777
2789
عنوان

کیا تا حالا ازمایش ایدز دادن

2717 بازدید | 30 پست

من متاسفانه در گذشته مورد ازار جنسی از طرف شخصی شدم😔رابطه مقعدی...کل زندگیم بعد اون اتفاق تغییر کرد افسردگی و جوری ک‌درس‌ خوندنمم گذاشتم کنار یه ادم افسرده و‌وسواسی شدم 😔😔😔شخصی بودم ک‌ب شدت به درسم علاقه داشتم هیچ‌جوره دست نمیکشیدم ازش ...

بعد اون جریان ترس ایدز هم افتاد به جونم ۷ماه گذشته بود ازمایش اچ ای وی دادم منفی بود 

یکسال گذشته بود که من ازدواج کردم بعد ازدواج برای بارداری ازمایش دادم اچ ای وی هم داشت منفی بود 

امسال هم مجدد ازمایشات قبل بارداری دادم اچ ای وی منفی بود

یعنی تا الان سه بار ازمایش ایدز در سه تا ازمایشگاه خصوصی دادم منفی شده..ولی دائم نگرانم و از ذهنم نمیره بیرون

بنظرتون نگرانیم منطقی یا وسواس شدم؟

زندگیم و‌همسرم رو‌خیلیییی دوست دارم  ولی نمیتونم لذتی ببرم از زندگیم...

همش بابت اون ازار جنسی عذاب میکشم یادم میوفته دست و‌پاهام میلرزه و تپش قلبم بالا میره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم دیدی که ازمایشات خدا رو شکر منفی بوده چرا خودتو عذاب میدی. توکل کن برخدا ایشالله که هیچی نی ...

ممنون عزیزم حتی جرات باردار شدن هم‌ندارم امیدوارم بتونم فراموش کنم ..

و هیچوقت هیچکس در شرایط من قرار نگیره حتی دشمنم

عزیزم افسردگی داری ، اختلال تنشی و اظرابی داری حتما خودتو سرگرم و یا تحت درمان قرار بگیر ، بیشتر همس ...

ممنون عزیزم 

خیلی سعی کردم یه مدت فراموش میکنم کم‌بیش بعد دوباره یادم میوفته 

ممنون عزیزم خیلی سعی کردم یه مدت فراموش میکنم کم‌بیش بعد دوباره یادم میوفته

اخه منم همین حس داشتم دارم بهت میگم ، یادم نمیره خواهرم بنده خدا باردار بود 😄🫣🥴با من پا می‌شد میومد همجا ازمایش بدم چون وسواس پیدا کرده بودم ، یعنی آنقدر حس اش بد بود ک بادم میاد فقط نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم کاملا درکت میکنم  نفس ام بالا نمیومد از بس استرس الکی داشتم 

🕊
ممنون عزیزم خیلی سعی کردم یه مدت فراموش میکنم کم‌بیش بعد دوباره یادم میوفته

اخه منم همین حس داشتم دارم بهت میگم ، یادم نمیره خواهرم بنده خدا باردار بود 😄🫣🥴با من پا می‌شد میومد همجا ازمایش بدم چون وسواس پیدا کرده بودم ، یعنی آنقدر حس اش بد بود ک بادم میاد فقط نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم کاملا درکت میکنم  نفس ام بالا نمیومد از بس استرس الکی داشتم 

🕊
اخه منم همین حس داشتم دارم بهت میگم ، یادم نمیره خواهرم بنده خدا باردار بود 😄🫣🥴با من پا می‌شد میو ...

الهی عزیزم💋

شمام وسواس ایدز داشتید؟؟چند بار ازمایش دادید؟؟

الهی عزیزم💋شمام وسواس ایدز داشتید؟؟چند بار ازمایش دادید؟؟

😂😂 کلا وسواس مریض شدن داشتم در صورتی که من اون موقع ورزشکار حرفه ای بودم چربی تو بدن ام کم بود که مرز سکته بودم ، چربی دور قلب نداشتم انقدر ک وسواس سالم بودن داشتم. رفتم ازمایش ایدز خودشون خندشون گرفته بود چون بیین کلا تو بدنت مشخص میشه و اینکه تو ازمایش حتی عادی هم گلبول ها بالا و پایین باشه مشخص … خداروشکر هیچی نبود باز هیچی نبود مثل شما شک میومد تو دلم . اصلا عجیب غریب بود 🥲😭یاد خودم منو انداختی … بعد hpv خیلی زیاده این بیشتر دیگر میشن استرس تشدید میکنن اما خوباونم با تقویت سیستم ایمنی قابل درمان.  

🕊
😂😂 کلا وسواس مریض شدن داشتم در صورتی که من اون موقع ورزشکار حرفه ای بودم چربی تو بدن ام کم بود که ...

قریونت بشم انشالله هیچوقت دیگه تجربه نکنی همچین حس هایی رو ...

من چون رابطه بود نگرانیم منطقی بود ولی اینکه سه بار ازمایش دادم و فراموش نمیکنم سخته ...

بنظرت ازمایشگاه خصوصی معتبرن یا دولتی؟؟؟