2777
2789
عنوان

کیا تا حالا ازمایش ایدز دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میگم نکنه بعدا مثبت بشه ..شما فراموش کردی دیگ وسوسه نمیشی ازمایش بدی؟

من دکتر برام نوشت 

نه عزیزم دیگ وسوسه چرا به نظرم جای آزمایش برو پیش یک دکتر مشاور یا روانشناسی چیزی 

چون شما ده بار دیگ هم بری فایده نداره این مثل خوره افتاده به جونت شده وسواس 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
قریونت بشم انشالله هیچوقت دیگه تجربه نکنی همچین حس هایی رو ...من چون رابطه بود نگرانیم منطقی بود ولی ...

همچین عزیزم , بخاطره واقعا درکت میکنم برای همین گفتم افسردگی داری چون آخر مشخص شد این اهن ام که بالا و پایین می‌شد برای استرس بود و افسردگی من این حس رو چند سال پیش داشتم .  من همسرم زیگیل داشت ولی خوب کنار اومده بودم ،  بنظرم همون خصوصی شما ازمایش بدید. اونا دقیق تر هستن ، خطا اشتباه زیاد نیست  . ولی دیگ ازمایش دادید خودتو درگیر نکن عزیزم 

ببخشید اینو میگم ولی چون خودم با این جمله آروم شده بودم همه ما قراره یروزی بمیریم وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده و چیزی تو ازمایش نیست پس هیچی نیست با گفتنش فقط جذب اش می‌کنیم . شما فقط باید ب روح ات رسیدگی کنی چون روح ات خسته است قبلا شاید شوک ای بهش وارد شده و الان خودشو با افسردگی نشون میده 

🕊
همچین عزیزم , بخاطره واقعا درکت میکنم برای همین گفتم افسردگی داری چون آخر مشخص شد این اهن ام که بالا ...

دورت بگردم 

پس همسرت خیانت کرده بود ک زیگیل داشت؟البته ببخشیذ فضولیه 

من ک از مردن نمیترسم من چون متاهلم و همسرم رو‌خیلیییی دوس دارم بخاطر اون استرس میگیرم نکنه از من بهش اسیبی برسه 

وگرنه به قول شما اخرش مرگ دیگ خیلیا سالم و بدون مریضی افتادن مردن ...

دورت بگردم پس همسرت خیانت کرده بود ک زیگیل داشت؟البته ببخشیذ فضولیه من ک از مردن نمیترسم من چون متاه ...

قبل ازدواج رابطه داشته دیگه ، نه. فقط با یه نفر چندین نفر بهم گفت با ۳ نفر فقط حالت فابریک بوده حالا خدا داند … برای  من اصلا اهمیت نداشت اما خوب نمیدونستم اینطوری بوده …چون تو حرفاش متوجه شدم با روسپی ام بودن  و اینکه الان که همسرم نیمه سابق ام البته الان نمی‌دونم ایدز ام گرفته باشه یا نه 🙄🫣☹️چون یکسال و نیم رفته ‌و اینکه من خودمم نخواستم مجدد برگردم چون حس میکنم کاراش بهانه بود شاید دلش با کسی دیگه بوده قبل من .  سر همین چون میترسیدم با کسی بوده باشه اصلا نخواستم عدم تمکین ک گرفت برم چون به شدت من وسواس دارم میدونم این وسواس فکری مجدد. میاد سراغ ام اگر باهاش.,باشم ،   نمیگم ادم بی قید و بندی بودااا خداییش اینجوری ک بعضی ها هستن نبود اما خوب اعتمادی  بهش نمیشه داشت ، چون دوستش با همه بوده اینم آب دهنی اینو  و اون میخورد من حالم بد می‌شد چون از طریق آب هم منتقل میشه. 

🕊
دورت بگردم پس همسرت خیانت کرده بود ک زیگیل داشت؟البته ببخشیذ فضولیه من ک از مردن نمیترسم من چون متاه ...

همیشه تنت سلامت باشه عزیزم. عمر با عزت همراه با ارامش و عشق فراوان داشته باشید 😍و زودتر از شر این افکار چرت و پرت خلاص بشی به ارامش برسی 

🕊
قبل ازدواج رابطه داشته دیگه ، نه. فقط با یه نفر چندین نفر بهم گفت با ۳ نفر فقط حالت فابریک بوده حالا ...

عزیز دلمی مهربون 

اگه رابطه با روسپی داشته یا میدونی بی بندو باره به هیچ عنوان برنگرد پیشش ...

امیدوارم خدا همه ادمای خوب رو از ادمای بد محفوظ نگه داره ..چند سال با همسرت زندگی کردی؟بچه نداری؟

عزیز دلمی مهربون اگه رابطه با روسپی داشته یا میدونی بی بندو باره به هیچ عنوان برنگرد پیشش ...امیدوار ...

قربونت عزیز همیشه میگم الهی هر کس مثل خودش ازدواج کنه من نمیگم خوب بودم و پاک پاک اما خوب به شدت وفادار بودم. و قبل همسرم دوست پسر داشتم به همسرم گفتم ،اول شکاک بود و سر همین میزد اما آخر کاری کردم سرم قسم بخوره ، قبل من که با روسپی بوده الان میزنه زیرش ، 😖یبار یه چی شد تو همین چند وقت پیشوا بهش گفتم گفت بهترینش ۴۰۰. خوب یعنی کاری میکنه ک اینو گفت دیگه ، بهم گفت مجبورم نباشی … حالا خودش رفت خودش نخواست اینم بازی اش بود ، دوستش خیلی بی بند بار بود من مطمن ادم با هر کس زیاد بگرده مطنم مثل اونه اما خودش از رفتار دوستش شاکی بود … نه خداروشکر ندارم. از نیمه دوم سال ۹۸ دوست شدیم و ۶ ماه بعد عقد  کردیم یکسال ام بدون عروسی رفتم سر خونه ای ک شریکی نامزدی خریده بودیم و بعد یکسال گذاشت رفت 

🕊
قربونت عزیز همیشه میگم الهی هر کس مثل خودش ازدواج کنه من نمیگم خوب بودم و پاک پاک اما خوب به شدت وفا ...

چند سالش بود؟چرا انقد بی تعهد یهویی گذاشت رفت؟

طلاق بگیر ازش گلم ب کل از زندگیت از فکرت بره بیرون ...

چند سالش بود؟چرا انقد بی تعهد یهویی گذاشت رفت؟طلاق بگیر ازش گلم ب کل از زندگیت از فکرت بره بیرون ...

من ۴ ماهی ازش بزرگ‌تر بودم اون متولد ۷۳. 

کلا چندین بار میذاشت میرفت ۳ ماه ۳ ماه نبود، کلا من مرد بودم اون زن خرج ام با من بود  

طلاق نمیده یه چیزم می‌خواد بره … اما خوب منم  کلی دلیل برای طلاق دارم  هرکی بود صد دفعه ای طلاق گرفته بود ولی خوب منم یجورایی دوسش داشتم و‌ ترس از طلاق داشتم که خداروشکر درس ام گرفتم و گذاشتمش کنار . و چند ماه اقدام ب طلاق کردم . کلا ابن چند سال نفقه ای ام نداده بود  ممنون ام عزیزم 😃😃از ایدز اومدیم ب داستان زندگی من 

عزیزم ان شا الله که از یادت رفته باشه 😃😃😃

🕊
من ۴ ماهی ازش بزرگ‌تر بودم اون متولد ۷۳. کلا چندین بار میذاشت میرفت ۳ ماه ۳ ماه نبود، کلا من مرد بود ...

انشالله زندگیت از این به بعدش قشنگ‌میشه گلم 

والا یادم نرفته دائم تو‌ذهنمه ۳بار خودم ازمایش دادم تو سه تا ازمایشگاه 

یکبار هم اون یارو رو مجبور کردم رفت ازمایش داد منفی بود 

ولی هنوز ترس دارم میگم نکنه باردار شدم چیزی باشع یا نکنه دفعه بعد فلان ازمایشگاع رفتم بگن مثبتی خلاصه مغزم درگیرع

انشالله زندگیت از این به بعدش قشنگ‌میشه گلم والا یادم نرفته دائم تو‌ذهنمه ۳بار خودم ازمایش دادم تو س ...

عزیزم خیلی ممنونم سلامت باشید 😍 و پر از عشق 

عزیزم دیگ مطن باش هیچی نیست دیگه ۳ بار خیلی زیاده ازمایش دادی  

ببخشید اون متجاوز (یارو ) !  گ و ر  پ د ر ش 

بغکر خودت و همسرت باش هیچی ام نیست عذاب وجدان هم نگیر چون با خود سرزنشی بیشتر استرس میگیری سیستم ایمنی ات میاد پایین و خود ب خود خدایی نکرده بیماری جذب میکنی همین وسواس فکر خودش بدترینه ، من ک رو خودم کار کردم خداروشکر خوب شدم  ،اون موقعه مدیتیشن کردم انگار یهو معجزه شد برام ، ک بعدا متوجه شدم مربوط ب کمبود اهن و … بود 

🕊
نمیدونم همش میگم نکنه ازمایشا اشتباه شده

عزیزم میتونم بپرسم آزمایشت رو بصورت آزمایش خون دادی؟یا بصورت کیت تو مرکز بهداشت گرفتن؟

من میخوام ازمایشش‌رو بدم ؟ برم ت آزمایشگاه ب پذیرش چی بگم؟فقط بگم آزمایش اچ ای وی میخوام بدم؟ یا انواع داره؟بصورت آزاد هم میخوام برم نمیخوام دکتر بنویسه 

شما دقیقا کجا آزمایش دادی و دقیقا چی گفتین؟و هزینشچقد شد؟

ازاد بود یا دکتر نوشت برات؟

ممنون میشم جواب بدی

عزیزم میتونم بپرسم آزمایشت رو بصورت آزمایش خون دادی؟یا بصورت کیت تو مرکز بهداشت گرفتن؟من میخوام ازما ...

عزیزم من ازمایشگاه خصوصی ازمایش دادم هر سه بار هم 

رفتم پیش دکتر عمومی گفتم میخام ازمایش اچ ای وی بدم دلیلش هم نپرسید اگ‌میپرسید هم میگفتم بخاطر رابطه