2777
2789

اره تاثیرداره میکنن لای خرما میخورن 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شنیدم نتیجه میده ولی گران و نایاب 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

برای بارداری نمی‌دونم ولی کلا مفیده مواظب باش نندازن بهت 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
تا خدا نخاد هیچی نمیشه

میدونه عزیزم ، ولی خب منم یه حرکتی باید بکنم دیگه ، دوس ندارم زود تسلیم بشم 

شاید خدا میخواد تلاش کردن منو ببینه 

خیلی ازش خواستم نذر و دعا و ... 

ایشالا که به دل همه اونایی که بچه میخوان نگا میکنه🥰

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

برا بعضی ها جواب میده برا بعضیا نه من خواهرم خورد باردار شد چون ما از نخل خودمون میگیریم خواستی بگیر ...

ایشالا دارو منم تاثیر بذاره

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

برا بعضی ها جواب میده برا بعضیا نه من خواهرم خورد باردار شد چون ما از نخل خودمون میگیریم خواستی بگیر ...

شما خودتون دارید؟برای فروش بە کسی منظورمە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️